Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România: „Nu mergem ca mielul la tăiere”. Promisiunea făcută fanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2023, 20:34

Reclamă
Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România: „Nu mergem ca mielul la tăiere. Promisiunea făcută fanilor

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia - România

Nicolae Stanciu, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj de luptă înainte de Elveţia – România, meci din etapa a patra a grupelor din preliminariile pentru EURO 2024. Căpitanul lui Edi Iordănescu este convins că naţionala noastră poate da lovitura în meciul care se va disputa pe stadionul din Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o victorie pe terenul marii favorite la calificare, tricolorii urcă pe primul loc în Grupa I. Nicolae Stanciu este sigur că România poate obţine trei puncte în confruntarea care va fi luni, de la ora 21.45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România

Decarul României le-a făcut o promisiune fanilor. Le-a transmis că România nu va pleca învinsă din Elveţia!

(Reporter: Ai fost felicitat de domnul Stoichiţă şi de preşedintele Federaţiei. Mergem încrezători în Elveţia?) Ne-au felicitat pe toţi. Dânşii mereu vin după meciuri în vestiar, ne felicită pe toţi. Mergem în Elveţia nu să facem act de prezenţă sau ca mielul la tăiere. Ştiu ce putere acest grup. Eu am încredere în toţi, de mult timp nu a mai fost un grup atât de unit şi de bun. Cu siguranţă nu vom pleca învinşi din Elveţia„, a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena 1.

Stanciu a jucat 86 de minute în Kosovo – România, scor 0-0. A fost schimbat chiar cu Ianis Hagi, cel care a revenit în tricoul reprezentativei tricolore.

Reclamă
Reclamă 4

Ne bucură pe toţi, mă bucur că a şi intrat (n.r. Ianis Hagi), că se simte bine. Avem nevoie şi de el, şi de toţi jucătorii care au trecut recent prin perioade dificile sau accidentări. Să revină, să ne ajute şi să mergem împreună la Campionatul European„, a mai spus Stanciu.

După primele trei etape din grupă, Elveţia este lider cu 9 puncte. A marcat 10 goluri şi a primit unul singur. România este pe locul 2, cu 7 puncte. Israel este pe poziţia a 3-a, cu 4 puncte, urmată de Kosovo (3 puncte), Andorra (1 punct) şi Belarus (0 puncte).

Vezi video mai jos cu rezumatul partidei dintre Kosovo și România

Reclamă

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0

S-a aflat care sunt notele obținute de „tricolori”, după ce România a remizat în duelul din Kosovo, scor 0-0. Cel mai bine punctat român a fost Horațiu Moldovan, care a închis perfect poarta echipei naționale, în partida de la Priștina.

Duelul dintre Kosovo și România a fost exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Horațiu Moldovan a avut o serie de parade de excepție între buturile porții României. Drept urmare, conform site-ului sofascore.ro, portarul a fost cel mai bun jucător al naționalei, în duelul de la Priștina, fiind notat cu 7,6.

La polul opus este George Pușcaș. Atacantul care a fost titular împotriva celor de la Kosovo nu s-a făcut remarcat pe teren prea mult, și ca urmare a primit cea mai mică notă dintre „tricolori”, anume 6,4.

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0

Moldovan 7,6
Manea 7,2
Drăgușin 6,8
Burcă 6,6
Camora 6,7
Marin 7,1
Băluță 6,9
Stanciu 6,6
Man 6,5
Pușcaș 6,4
Coman 6,8
Sorescu 6,8
Moruțan 6,9
Mihăilă 6,5
Alibec 6,5
Hagi 6,6

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și