Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România: „Nu mergem ca mielul la tăiere”. Promisiunea făcută fanilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2023, 20:34

Reclamă
Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România: „Nu mergem ca mielul la tăiere. Promisiunea făcută fanilor

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia - România

Nicolae Stanciu, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj de luptă înainte de Elveţia – România, meci din etapa a patra a grupelor din preliminariile pentru EURO 2024. Căpitanul lui Edi Iordănescu este convins că naţionala noastră poate da lovitura în meciul care se va disputa pe stadionul din Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o victorie pe terenul marii favorite la calificare, tricolorii urcă pe primul loc în Grupa I. Nicolae Stanciu este sigur că România poate obţine trei puncte în confruntarea care va fi luni, de la ora 21.45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Elveţia – România

Decarul României le-a făcut o promisiune fanilor. Le-a transmis că România nu va pleca învinsă din Elveţia!

(Reporter: Ai fost felicitat de domnul Stoichiţă şi de preşedintele Federaţiei. Mergem încrezători în Elveţia?) Ne-au felicitat pe toţi. Dânşii mereu vin după meciuri în vestiar, ne felicită pe toţi. Mergem în Elveţia nu să facem act de prezenţă sau ca mielul la tăiere. Ştiu ce putere acest grup. Eu am încredere în toţi, de mult timp nu a mai fost un grup atât de unit şi de bun. Cu siguranţă nu vom pleca învinşi din Elveţia„, a declarat Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru Antena 1.

Stanciu a jucat 86 de minute în Kosovo – România, scor 0-0. A fost schimbat chiar cu Ianis Hagi, cel care a revenit în tricoul reprezentativei tricolore.

Reclamă

Ne bucură pe toţi, mă bucur că a şi intrat (n.r. Ianis Hagi), că se simte bine. Avem nevoie şi de el, şi de toţi jucătorii care au trecut recent prin perioade dificile sau accidentări. Să revină, să ne ajute şi să mergem împreună la Campionatul European„, a mai spus Stanciu.

După primele trei etape din grupă, Elveţia este lider cu 9 puncte. A marcat 10 goluri şi a primit unul singur. România este pe locul 2, cu 7 puncte. Israel este pe poziţia a 3-a, cu 4 puncte, urmată de Kosovo (3 puncte), Andorra (1 punct) şi Belarus (0 puncte).

Vezi video mai jos cu rezumatul partidei dintre Kosovo și România

Reclamă 4 / 0/3

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0

S-a aflat care sunt notele obținute de „tricolori”, după ce România a remizat în duelul din Kosovo, scor 0-0. Cel mai bine punctat român a fost Horațiu Moldovan, care a închis perfect poarta echipei naționale, în partida de la Priștina.

Duelul dintre Kosovo și România a fost exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Horațiu Moldovan a avut o serie de parade de excepție între buturile porții României. Drept urmare, conform site-ului sofascore.ro, portarul a fost cel mai bun jucător al naționalei, în duelul de la Priștina, fiind notat cu 7,6.

La polul opus este George Pușcaș. Atacantul care a fost titular împotriva celor de la Kosovo nu s-a făcut remarcat pe teren prea mult, și ca urmare a primit cea mai mică notă dintre „tricolori”, anume 6,4.

Notele obținute de „tricolori”, după Kosovo – România 0-0

Moldovan 7,6
Manea 7,2
Drăgușin 6,8
Burcă 6,6
Camora 6,7
Marin 7,1
Băluță 6,9
Stanciu 6,6
Man 6,5
Pușcaș 6,4
Coman 6,8
Sorescu 6,8
Moruțan 6,9
Mihăilă 6,5
Alibec 6,5
Hagi 6,6

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și