Închide meniul

Nicolae Stanciu surprinde înainte de România – Andorra: „Cel mai important meci al campaniei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 16:55

Reclamă
Nicolae Stanciu surprinde înainte de România – Andorra: „Cel mai important meci al campaniei!

Nicolae Stanciu surprinde înainte de România - Andorra

Nicolae Stanciu, în timpul unui interviu pentru Antena 1

Nicolae Stanciu surprinde înainte de România – Andorra, meci ce va fi duminică, de la 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Nicolae Stanciu a spus că acesta este cel mai important meci al campaniei de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a avut mai multe şanse de a marca în partida cu Belarus, pe care România a încheiat-o la egalitate, scor 0-0. Stanciu le-a mulţumit fanilor pentru susţinere în ciuda rezultatului dezamăgitor.

Nicolae Stanciu surprinde înainte de România – Andorra

„Suntem încă cu un gust amar după meciul de aseară. Absolut toți am dat totul pentru a câștiga. Cu unitatea, forța și mentalitatea acestui grup sunt absolut sigur că vom ajunge să ne îndeplinim obiectivul.

Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și susținerea arătată. Duminică urmează poate cel mai important meci al campaniei și ne dorim să le facem copiilor prezenți și tuturor românilor o bucurie”, a scris Nicolae Stanciu pe Instagram.

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0. Căpitanul echipei naţionale a României a avut mai multe şanse de gol, dar a ratat de fiecare dată ţinta.

Reclamă

„Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele 3 puncte azi. Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo. Şi dacă câştigam astăzi, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm.

E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra„, a spus Nicolae Stanciu după Belarus – România 0-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și