Închide meniul
EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru critici după România – Belarus 2-1: „Şi noi ne dorim 5-0, dar atât se poate! Haideţi să vedem victoria”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2023, 0:25

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru critici după România – Belarus 2-1: „Şi noi ne dorim 5-0, dar atât se poate! Haideţi să vedem victoria

Olimpiu Moruţan, după România - Belarus 2-1

Captură Antena Sport

Olimpiu Moruţan a avut un mesaj pentru critici, după România – Belarus 2-1. Moruţan spune că şi el şi-ar dori ca naţionala României să câştige mai clar meciurile, însă atât se poate în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan le transmite fanilor să vadă partea plină a paharului şi să se bucure pentru cele 6 puncte. Moruţan a vorbit şi despre rezultatul din Kosovo, acolo unde Andorra a scos o remiză, însă a precizat că România trebuie să depindă doar de ea.

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru critici după România – Belarus 2-1

Suntem fericiţi că am câştigat cele 6 puncte, haideţi să vedem victoria. Am câştigat, suntem fericiţi. Nu mai contează acum că am câştigat cu 2-1. Normal că şi noi ne doream să închidem meciul mai rapid, dar asta a fost soarta jocului. Sperăm ca până în iunie să punem toate lucrurile la punct şi să facem o treabă bună.

Nu ştiu să spun exact, trebuia să închidem jocul, dar nu am reuşit şi pe final am luat un joc şi am mers aşa până la final, cu puţin stres.

Normal că şi noi ne-am dori să câştigăm cu 5-0, 7-0… dar atât se poate. Ne bucurăm că am câştigat puncte, asta e important acum. Sperăm să facem o treabă bună şi să ne calificăm la EURO. Suntem jucători care am lucrat împreună şi la U21, şi la echipa naţională, ne cunoaştem foarte bine şi avem o prietenie foarte bună.

Reclamă

(Reporter: Edi Iordănescu ce v-a transmis?) Să mergem la echipele de club, să facem treabă bună acolo şi să venim mai puternici.

E un rezultat bun pentru noi (n.r. Kosovo – Andorra 1-1), trebuie să continuăm tot aşa şi să nu stăm la mâna lor„, a spus Olimpiu Moruţan în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andrei Burcă, surprins după ce a marcat în România – Belarus 2-1

Andrei Burcă a fost surprins după golul marcat în meciul România – Belarus, scor 2-1, din preliminariile EURO 2024. Fundaşul lui CFR Cluj a înscris printr-o execuţie acrobatică în faţa celor 30.000 de fani care au luat cu asalt Arena Naţională. S-a bucurat alături de coechipieri şi a sărutat de mai multe ori emblema României.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ne dea de gândit (n.r. finalul de meci). Cel puţin mie îmi dă de gândit pentru că am avut 2-0, am controlat meciul. Am avut şi bară, puteam face 3-0 sau 4-0. După ne-am relaxat, nu înţeleg de ce. Ştim că cel mai periculos scor la fotbal este 2-0… au dat gol, au intrat în meci. Nu mai jucam ce am vorbit la şedinţă.

Nu ştiu, probabil a intervenit o stare de relaxare, ceea ce nu este normal dacă vrem să mergem la EURO. Dar suntem bucuroşi pentru cele 6 puncte, ceea ce ne-am propus. Trebuie să fim mai focusaţi pentru că întâlnim adversari puternici. Este o grupă în care acum suntem pe locul 2. Am văzut şi celelalte rezultate. Cine spunea că Andorra este o echipă slabă şi că o bate oricine, am văzut că au făcut 1-1 în Kosovo. E excelent.

Vorbeam aseară şi spuneam că eu simt că o să se încurce, numai că trebuie să fim focusaţi pe ceea ce avem de făcut. Am încheiat aceste prime 2 meciuri, această etapă, acum trebuie să ne revinim, să mergem la echipele d e club.

(Reporter: Sunteţi aşa supăraţi pe voi?) Când putem şi avem calitate să facem scor mai mare, şi ne relaxăm, nu e normal. Nişte pase greşite pe care nu le vedem la antrenament. Ne bucurăm, suntem un grup unit, probabil şi spiritul a făcut ca ei să nu ne egaleze. Mai avem de muncit„, a declarat Andrei Burcă după victoria de pe Arena Naţională.

România – Belarus 2-1. Stanciu şi Burcă au marcat pe Arena Naţională!

România – Belarus 2-1. Obiectiv îndeplinit pentru naţionala pregătită de Edi Iordănescu. După victoria din Andorra, tricolorii au câştigat şi pe Arena Naţională, cu Belarus. Nicolae Stanciu şi Andrei Burcă au marcat în cea de-a doua etapă a grupelor din preliminariile EURO 2024. Meciul a fost în format LIVE TEXT.

În faţa a peste 30.000 de suporteri, naţionala României a avut un start perfect. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă, din unghi, şi a reuşit să îl surprindă pe portarul advers. A marcat în minutul 17! Imediat după, reprezentativa noastră a mai înscris un gol. Andrei Burcă a punctat în premieră pentru selecţionata României. Răzvan Marin i-a centrat perfect, în minutul 19.

România a trăi cu emoţii pe final, după ce Marozau a înscris pentru Belarus, în minutul 86. A reuşit să câştige şi are şase puncte după primele două meciuri din grupa I. În celelalte partide din grupă, Elveţia s-a „distrat” cu Israel şi a câştigat cu 3-0, iar Kosovo a remizat surprinzător cu Andorra, scor 1-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și