Închide meniul

Preliminarii EURO 2024 | Belarus – Kosovo 2-1 şi Israel – Andorra 2-1. Toate rezultatele serii sunt aici

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2023, 22:27 / Actualizat: 20 iunie 2023, 0:07

Preliminarii EURO 2024 | Belarus – Kosovo 2-1 şi Israel – Andorra 2-1. Toate rezultatele serii sunt aici

Preliminarii EURO 2024 | Belarus - Kosovo şi Israel - Andorra

Israel - Kosovo, în preliminariile EURO 2024 / ProfiMedia

Preliminarii EURO 2024 | Belarus – Kosovo şi Israel – Andorra sunt celelalte meciuri din grupa de calificare a României. Partidele vor avea loc în acelaşi timp cu duelul „tricolorilor” din Elveţia, luni seară, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Budapesta va avea loc partida dintre Belarus şi Kosovo, adversara de vineri a României, în timp ce la Ierusalim se va disputa duelul dintre Israel şi Andorra.

Preliminarii EURO 2024 | Belarus – Kosovo 2-1 şi Israel – Andorra 2-1, meciurile din grupa României

Update Israel – Andorra 2-1: Final de meci la Ierusalim

Update Belarus – Kosovo 2-1: Final de meci la Budapesta.

Update Belarus – Kosovo 2-1: Kosovarii reușesc să reducă din diferență în minutul 87, prin Vedat Muriqi

Reclamă

Update Belarus – Kosovo 2-0: Max Ebong majorează avantajul selecționatei din Belarus, în minutul 75

Update Belarus – Kosovo 1-0: Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 73, prin Vladislav Morozov.

Update Israel – Andorra 2-1: Israelienii au reușit să înscrie în minutul 61. Manor Solomon a trimis o minge imparabilă, direct în vinclul porții, din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Update Israel – Andorra 1-1: Andorra restabileşte egalitatea în Israel. Shlomo, marcatorul golului din prima repriză, a comis o eroare uriaşă în minutul 52. Shlomo a încercat să paseze spre portar, dar Albert Rosas a profitat şi a înscris.

Update: Pauză în celelalte două meciuri din grupa României. Belarus – Kosovo 0-0 şi Israel – Andorra 1-0.

Update Israel – Andorra 1-0: Israel a deschis scorul în minutul 42 al meciului cu Andorra prin Shlomo, care a înscris cu un şut de la peste 25 de metri.

Update: Au început meciurile Belarus – Kosovo şi Israel – Andorra, celelalte două meciuri din grupa România.

Update: Armenia – Letonia 2-1, Finlanda – San Marino 6-0, Ucraina – Malta 1-0. Acestea sunt primele rezultate ale serii.

În această seară începe etapa a patra din preliminariile EURO 2024. România va juca pentru a doua oară în deplasare, după remiza din Kosovo. „Tricolorii” vor juca în Elveţia, pe terenul echipei de pe primul loc.

Tot astăzi se vor juca şi celelalte două partide ale grupei I. La Budapesta, pe Szusza Ferenc Stadion, Belarus va juca cu Kosovo. Tot de la 21:45, la Ierusalim, Israel va primi vizita celor din Andorra.

Reclamă

Israel vine după prima victorie în această campanie de calificare, scor 2-1 cu Belarus. În acest moment, Israel ocupă locul 3 în grupă, cu 4 puncte.

Kosovo, echipa cu care România a remizat vineri seară, se află pe locul 4, cu 3 puncte. Andorra este penultima echipă, cu un singur punct, în timp ce codaşa este Belarus, fără puncte după primele trei partide din aceste preliminarii.

Preliminarii EURO 2024 | Anglia şi Franţa joacă şi ele în preliminariile EURO 2024

Tot în această seară vor juca şi Anglia şi Franţa, echipe care au început perfect aceste preliminarii, amândouă cu câte 9 puncte după primele trei etape.

Anglia se pregăteşte de duelul cu Macedonia de Nord de pe Old Trafford, partidă care va fi arbitrată de Istvan Kovacs. Englezii vin după o victorie cu 4-0 în Malta.

În ceea ce o priveşte pe Franţa, vicecampioana mondială va juca şi ea pe teren propriu, contra Greciei. Echipa lui Didier Deschamps vine după trei victorii în primele trei etape, cu Olanda, Irlanda şi Gibraltar, golaverajul francezilor fiind 8-0 după primele trei etape.

Partidele de luni seară din etapa a patra a preliminariilor EURO 2024:

Armenia – Letonia 2-1

Finlanda – San Marino 6-0

Ucraina – Malta 1-0

Anglia – Macedonia de Nord 7-0

Belarus – Kosovo 2-1

Elveţia – România 2-2

Franţa – Grecia 1-0

Irlanda – Gibraltar 3-0

Irlanda de Nord – Kazahstan 1-0

Israel – Andorra 2-1

Slovenia – Danemarca 1-1

Turcia – Ţara Galilor 2-0

Edi Iordănescu atacă cu Ianis Hagi şi Denis Alibec în Elveţia – România

Edi Iordănescu atacă cu Ianis Hagi şi Denis Alibec în meciul Elveţia – România, din preliminariile EURO 2024, care va fi în această seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În Kosovo, Edi Iordănescu a ieşit la atac cu George Puşcaş, Florinel Coman şi Dennis Man. Acum, este decis să facă modificări în ofensivă. Îl va titulariza, în premieră în mandatul său, pe Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a ratat meciurile din startul campaniei, dar şi-a intrat în formă şi va fi forţat împotriva liderului Grupei I.

Şi Denis Alibec va fi titularizat. Selecţionerul şi-ar fi dorit şi în Kosovo să îl folosească, din primul minut, pe golgheterul campioanei României. Atacantul Farului a avut însă probleme medicale şi nu a fost forţat. A intrat în minutul 86, în locul lui George Puşcaş.

România este pe locul secund în grupa din preliminariile pentru prezenţa la EURO 2024 şi este în faţa marelui test. Cu o victorie în faţa Elveţiei va fi noul lider. Totuşi, adversara tricolorilor trece printr-un moment excelent. A primit un singur gol în primele trei partide şi a înscris de 10 ori!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și