Închide meniul

Presa din Elveţia, necruţătoare după umilinţa cu Belarus: „Am evitat ruşinea totală! Norocul ne-a ajutat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2023, 22:27

Reclamă
Presa din Elveţia, necruţătoare după umilinţa cu Belarus: „Am evitat ruşinea totală! Norocul ne-a ajutat

Presa din Elveţia, necruţătoare după umilinţa cu Belarus

Profimedia

Presa din Elveţia a fost necruţătoare după umilinţa cu Belarus cu naţionala lui Murat Yakin. Elveţia a evitat în ultima clipă o înfrângere umilitoare cu Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveţia – Belarus 3-3 a avut un final halucinant. După ce Elveţia a deschis scorul, Belarus a marcat de 3 ori şi a fost la un pas de o victorie istorică. Elveţia s-a salvat de la o înfrângere umilitoare cu două goluri marcate în minutele 89 şi 90.

Presa din Elveţia, necruţătoare după umilinţa cu Belarus

Presa din Elveţia a reacţionat imediat după meciul nebun de la St. Gallen.

Am evitat rușinea totală. A doua repriză a început la fel ca prima, dar a urmat un curs total diferit. După ce Belarus a egalat surprinzător, Elveția a jucat totuși mai bine, însă Belarus a șocat întreg stadionul cu încă un gol. Apoi am încercat cumva să revenim, însă oaspeții au înscris a treia oară. Schimbările bune și norocul ne-au ajutat să obținem un egal„, au scris cei de la Blick.

Elveția a evitat o adevărată umilință pe ultima sută de metri. În minutul 90, Zeki Amdouni a egalat. Defensiva naționalei noastre a fost deosebit de slabă. Belarus a marcat de trei ori contra Elveției, astfel că trebuie să ne mulțumim cu scorul de 3-3. Măcar am evitat înfrângerea cu tresărirea din final„, au titrat şi cei de la sport.ch.

Reclamă

Elveţia – Belarus 3-3. S-au complicat calculele în grupa României!

Elveţia – Belarus, scor 3-3, în preliminariile pentru EURO 2024. S-au complicat calculele pentru calificare în grupa României, chiar înainte ca tricolorii să joace împotriva Andorrei, pe Arena Naţională.

Cu toate că era ieşită din cursa pentru prezenţa la turneul final, Belarus a fost aproape să producă marea surpriză. La trei zile după remiza cu România, naţionala pregătită de Carlos Alos a condus cu 3-1 liderul Elveţia. A avut o revenire fabuloasă în repriza secundă, dar a fost egalată in extremis.

Starul gazdelor, Xherdan Shaqiri, a deschis scorul cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 28. A şutat la vinclu şi portarul advers a fost „spectator”. Elveţia a condus la pauză, dar a urmat un scenariu demn de film. Antilevskiy a intrat la pauză şi a pasat decisiv pentru Ebong, la golul de 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus a mai marcat de două ori. Polyakov şi-a dus naţionala în avantaj, iar Antilevskiy a făcut 3-1. Finalul a fost de infarct. Akanji a redus din diferenţă în minutul 89. Imediat după reluarea jocului a marcat şi Amdouni. S-a terminat 3-3 şi Elveţia a pierdut două puncte importante.

Elveţia şi România rămân singurele echipe neînvinse din Grupa I, dar tricolorii au şansa de a urca pe primul loc în cazul unei victorii cu Andorra.

Clasamentul actualizat din grupă:

1. Elveţia – 7 meciuri – 15 puncte
2. România – 7 meciuri – 13 puncte
3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
5. Belarus – 8 meciuri – 6 puncte
6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și