Închide meniul

Radu Drăguşin, lăudat de Mihai Stoica după primul meci al României din preliminariile EURO 2024: „Are fizicul lui Van Dijk!”

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 8:26

Radu Drăguşin, lăudat de Mihai Stoica după primul meci al României din preliminariile EURO 2024: „Are fizicul lui Van Dijk!

Radu Drăguşin, lăudat de Mihai Stoica după primul meci al României din preliminariile EURO 2024

Radu Drăguşin, în timpul meciului Andorra - România/ Profimedia

  • Radu Drăguşin, lăudat de Mihai Stoica după Andorra – România 0-2
  • Ce a declarat managerul de la FCSB

Radu Drăguşin a fost lăudat de Mihai Stoica, după primul meci al României din preliminariile EURO 2024. Managerul general de la FCSB l-a comparat pe fundaşul central român de la Genoa cu vedeta de la Liverpool, Virgil Van Dijk. MM susţine că Drăguşin traversează o perioadă extrem de bună din carieră, fapt care a fost observat şi în partida cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a făcut pereche cu Andrei Burcă, în centrul apărării echipei naţionale, în partida dintre Andorra şi România. „Tricolorii” s-au impus în primul meci din preliminariile EURO 2024, cu scorul de 2-0, şi acum se pregătesc de duelul cu Belarus, de marţi.

Radu Drăguşin, lăudat de Mihai Stoica după primul meci al României din preliminariile EURO 2024

Mihai Stoica a comentat evoluţia lui Radu Drăguşin, din partida cu Andorra. Managerul general de la FCSB susţine că internaţionalul român de 21 de ani are un fizic foarte bine construit, motiv pentru care l-a comparat cu Virgil Van Dijk, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume, la momentul actual.

Reclamă

„Aș merge mai sus la Drăgușin, are o perioadă foarte bună și e la o echipă care va fi în Serie A. Are fizicul lui Van Dijk, fără nicio exagerare!”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Cât despre celălalt fundaş central al echipei naţionale, Andrei Burcă, Mihai Stoica a declarat că acesta este un jucător extrem de serios, motiv pentru care a ajuns titular indiscutabil în selecţionata lui Edi Iordănescu.

Reclamă

„A ajuns la echipa națională numai datorită seriozității. Îi crește brațul de la sezon la sezon”, a mai declarat Mihai Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Radu Drăguşin evoluează la Genoa, de la startul sezonului, de când a fost împrumutat de trupa de Serie B de la Juventus. Fundaşul român este cotat la 5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, iar în acest sezon a bifat 32 de meciuri pentru trupa de Liga a 2-a din Italia, marcând de asemenea şi trei goluri.

Cele mai tari meciuri ale celor de la Genoa, trupa lui Radu Drăguşin, a lui George Puşcaş, şi a lui Denis Drăguş, pot fi urmărite în exclusivitate pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin se pregăteşte acum de următorul meci al României, din preliminariile EURO 2024, cu Belarus. Meciul va avea loc marţi, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Radu Drăguşin, mândru că a fost titular în premieră la naţionala României

Radu Drăguşin s-a declarat mândru că a fost titular în premieră la naţionala României. Fundaşul central în vârstă de 21 de ani a impresionat la debutul tricolorilor în campania de calificare la EURO 2024.

„Cu siguranţă a fost o seară specială pentru mine. Prima oară titular, sunt foarte fericit şi datorită acestui rezultat pozitiv. Am început cu bine această campanie şi suntem foarte încrezători. Eu o să dau totul pe teren şi rămâne la decizia selecţionerului (n.r. dacă va rămâne titular).

Per total ne-am făcut treaba foarte bine, am luat cele 3 puncte acasă şi mergem mai departe. A fost o atmosferă foarte bună pentru noi, ne-a dat un stimul în plus. Le mulţumesc tuturor celor care au venit din România să ne suţină.

(Reporter: Emoţionat la imn din postura de titular pentru prima dată?) A fost o piele de găină pe care mi-am dorit să o simt cât mai repede. A fost un moment foarte special pentru mine. De când am început să vin la naţionalele României, de la U15 până acum, a fost un moment pe care l-am aşteptat foarte mult. Am muncit foarte mult pentru acest moment şi m-am bucurat pe deplin. Eu nu comentez decizia altora (n.r. de a refuza să vină la naţionala României), eu ştiu că vreau să vin aici cu toată inima şi o să dau totul pe teren.

Bineînţeles (n.r. dacă şi-a dorit de la început să vină la echipa naţională a României). De mic cred că este visul oricărui român care joacă fotbal în faţa blocului. Este o mândrie şi o responsabilitate foarte mare (n.r. să îmbrace tricoul naţionalei) pe care trebuie să ştii să o gestionezi. Este un grup foarte unit, dornic să facă performanţe şi să ducem România la EURO„, a declarat Radu Drăguşin după România – Andorra 0-2.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie