Închide meniul
EXCLUSIV

Radu Drăguşin, promisiune uriaşă după România – Israel 1-1: „Avem un obiectiv unic şi îl vom atinge! Putem ajunge la EURO”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 0:13

Reclamă
Radu Drăguşin, promisiune uriaşă după România – Israel 1-1: „Avem un obiectiv unic şi îl vom atinge! Putem ajunge la EURO

Radu Drăguşin, după România - Israel 1-1

Radu Drăguşin a făcut o promisiune uriaşă după România – Israel 1-1. Drăguşin vrea ca România să îşi ia revanşa cu Kosovo şi să obţină victoria. România – Kosovo e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a mai spus că singurul obiectiv este acela de a ajunge cu naţionala României la EURO.

Radu Drăguşin, promisiune uriaşă după România – Israel 1-1

Suntem destul de supăraţi. Am avut meciul în mână, am dat gol repede, am reuşit să deblocăm meciul. Doar că ne-au pus probleme cu pressingul foarte înalt. Am fost nevoiţi să apelăm la mingi lungi.

Meciurile se desfăşoară în anumite direcţii. Dacă adversarul e nevoit să vină peste noi, ne-au închis foarte bine spaţiile. Am apelat la minge lungă şi ei au venit peste noi cu pressingul.

Au fost nevoiţi să vină peste noi, să rişte. Luăm lucrurile bune, luăm lucrurile mai puţin bune. Acum trebuie să ne gândim doar la meciul cu Kosovo. Va fi un meci cu totul diferit. Vor veni foarte agresivi, sunt mult mai masivi, va fi un meci de bătaie ca şi în tur. Vom pregăti cât se poate de bine.

Reclamă

Într-adevăr acest egal dă dovadă cât de echilibrată este această grupă. Noi am egalat în Elveţia, acum au făcut egal cu Kosovo, fiecare îşi joacă şansa până la ultimul moment. Important e să găsim planul cel mai bun şi să mergem la EURO.

Presiunea pentru mine este un atu, mă face să mă concentrez mai bine şi să fiu mereu concentrat la meci. Adevărul este că fanii ne-au împins foarte mult de la spate, am jucat cu stadionul plin, foarte frumos, a fost o atmosferă incredibilă.

Le mulţumim şi îi aşteptăm în număr mare şi la următorul meci, pentru că avem nevoie. Da, cu siguranţă putem merge la EURO. Doar asta se vorbeşte în vestiar, noi asta ne dorim, este singurul nostru gând. A D, cu siguranţă putem merge la EURO. Doar asta se vorbeşte în vestiar, noi asta ne dorim, este singurul nostru gând. Avem un obiectiv unic şi îl vom atinge„, a spus Radu Drăguşin în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu avertizează după România – Israel 1-1

Denis Alibec a deschis scorul în România – Israel 1-1 şi a fost unul dintre cei mai activi jucători ali lui Edi Iordănescu. Denis ALibec a fost schimbat în repriza a doua cu George Puşcaş.

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei lui Edi Iordănescu. Alibec a marcat în minutul 27 al partidei de pe Arena Naţională, după o respingere greşită a portarului israelian. România – Kosovo este marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După ce am marcat ne-am retras un pic. Ei au reacţionat foarte bine şi au marcat golul foarte repede după pauză. S-a mai întâmplat şi în meciurile trecute să reducem viteza în a doua repriză. Probabil dacă nu marcau golul repede puteam să marcăm golul 2 şi să câştigăm meciul.

Important e să câştigăm meciul cu Kosovo şi să câştigăm 6 puncte cu Andorra şi Belarus şi cred că va fi bine. Este foarte vital meciul cu Kosovo, trebuie să câştigăm. Să ţinem 90 de minute piciorul pe acceleraţie şi să încercăm să marcăm mult mai multe gouri.

Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi, ne pare rău că nu am reuşit să sărbătorim o victorie. Dar noi vom da totul pe teren şi sperăm să nu îi dezamăgim.

(Reporter: Edi v-a certat după meci?) Nu, nu ne-a certat. Dar, suntem toţi dezamăgiţi. Înainte de meci simţeam cu toţii că vom câştiga„, a spus Denis Alibec în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și