Închide meniul

Răzvan Burleanu, discurs incredibil: „Elveţia a avut nevoie de 80 de minute să ne dea două goluri, noi doar de 10 minute!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 21:32

Reclamă
Răzvan Burleanu, discurs incredibil: „Elveţia a avut nevoie de 80 de minute să ne dea două goluri, noi doar de 10 minute!

Răzvan Burleanu a avut un discurs incredibil după meciurile naţionalei României din luna iunie

Răzvan Burleanu, într-o Adunare Generală a FRF / Hepta

Răzvan Burleanu a avut un discurs incredibil după meciurile naţionalei României din luna iunie. România a obţinut două rezultate de egalitate: 0-0 cu Kosovo şi 2-2 cu Elveţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remiza cu Elveţia a fost una dramatică. În minutul 88, naţionala lui Edi Iordănescu era condusă cu 2-0, iar speranţele unui rezultat pozitiv erau minime având în vedere şi desfăşurarea jocului de până atunci. Mihailă a marcat două goluri, iar România a plecat cu un punct nesperat din Elveţia.

Răzvan Burleanu, discurs incredibil după dubla naţionalei cu Elveţia

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut un discurs incredibil când a fost întrebat despre rezultatul din Elveţia.

”Elveţia a avut nevoie de 80 de minute ca să ne înscrie două goluri, iar noi am avut nevoie doar de 10 minute. La final contează rezultatul, iar prima reprezentativă a României are nevoie de rezultate”, a spus Răzvan Burleanu în cadrul unei conferinţe de presă.

Edi Iordănescu, euforic după nebunia de la Lucerna

Edi Iordănescu a fost euforic după nebunia de la Lucerna. Elveţia a condus cu 2-0 până în minutul 89. Atunci, Valentin Mihăilă a marcat o dublă de senzaţie. Selecţionerul naţionalei României a fost extrem de fericit după minunea din Elveţia. Iordănescu a lăudat faptul că elevii săi au crezut până la final într-un rezultat pozitiv în deplasarea infernală din Elveţia.

Reclamă

„Nu ştiu dacă m-am mai bucurat vreodată aşa. Am întâlnit o echipă superioară nouă, asta ştiam… cu mulţi jucători cu multă calitate. Am gândit într-un fel strategia, ne-a ieşit din păcate puţin din ce am gândit. A fost şi timpul foarte scurt. Am vrut să acoperim mai bine terenul.

Ce nu ne-a ieşit, momente de tranziţie voiam mai multe. Ne-au lipsit în prima repriză momentele noastre de atac poziţional. Există foarte multă calitate individuală, multă omogenitate.

Prima repriză nu ne-a ieşit aşa de mult cum am vrut, dar echipa a arătat suflet, a arătat spirit, caracter imens. Cine crede până la final de multe ori e răsplătit. Şi aş mai vrea să spun ceva, clar că azi echipa Elveţiei foarte valoroasă. Putea să câştige fără doar şi poate jocul. Dar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină, ar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină. Şi să aducă un punct la clasament, dar şi foarte mult moral pentru perspectivă. Îmi felicit toţi jucătorii, dar să ştiţi că Mihăilă a dat golul 2 cu ruptură musculară.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să spun că am mizat mult pe credinţa noastră în continuare, Dumnezeu ne-a răsplătit pentru muncă. V-am spus că nu mai avem nimic de pierdut, că trebuie să arătăm mai mult. Putem şi noi să construim, să arătăm mai multă încredere şi personalitate în joc.„, a spus Edi Iordănescu. în exclusivitate pentru AS.ro, după Elveţia – România 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și