Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Denis Alibec, după revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României. Kosovo – România, 16 iunie, 21:45, pe Antena 1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2023, 12:55

Reacţia lui Denis Alibec, după revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României. Kosovo – România, 16 iunie, 21:45, pe Antena 1

Reacţia lui Denis Alibec, după revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României

Ianis Hagi şi Denis Alibec, în tricoul României / Profimedia Images

Reacţia lui Denis Alibec după revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României a venit. Cei doi vor putea juca împreună în dubla cu Kosovo şi Elveţia. Kosovo – România e pe 16 iunie, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi revine la echipa naţională, după accidentarea dură care l-a ţinut departe de teren un an. Mijlocaşul lui Rangers a ratat dubla cu Andorra şi Belarus, dar are 24 de selecţii la echipa naţională şi două goluri marcate.

Reacţia lui Denis Alibec, după revenirea lui Ianis Hagi la naţionala României

„Nu e prima oară când vine. A fost accidentat, mă bucur pentru el că şi-a revenit. Să sperăm că o să fie 100% apt”, a spus Denis Alibec, pentru Antena Sport.

Andrei Burcă şi Denis Alibec au transmis mesaje războinice înainte de Kosovo – România, care va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, dar şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Andrei Burcă şi Denis Alibec, mesaje războinice înainte de Kosovo – România

„Sunt convins sută la sută ca nu vor fi niciun fel de probleme. Da (n.r. – dacă aşa a reuşit Edi Iordănescu să facă un comando la naţională). Să fim un comando, să putem bate pe oricine. Doar aşa putem face faţă. Am lucrat cu dânsul şi la CFR Cluj şi aşa eram şi acolo. Aşa s-a vorbit mereu despre acel grup de la Cluj, că suntem comando şi mercenari, aşa vrem să fim şi acum „, a spus Andrei Burcă.

Reclamă

„Este un grup foarte bun, ne cunoaştem de atâta timp„, a spus şi Denis Alibec. Atacantul Farului visează ca România să aibă 9 puncte duoă primele 3 etape în preliminariile EURO 2024. „Normal, ar fi de vis. Cred că o să reuşim treaba asta„, a mai spus Alibec.

Ianis Hagi: Aștept convocarea de la 16 ani

Ianis Hagi declarase după primul gol marcat de la revenirea după accidentare că așteaptă un semn de la Iordănescu.

”Sunt două meciuri pe care le avem, cu Kosovo și Elveția, cred că toată țara trebuie să se concentreze pe următoarele două meciuri. Suntem într-o poziție favorabilă, șase puncte din șase. Suntem la mâna noastră deocamdată, trebuie să câștigăm meciurile și atâta tot.

Reclamă 4 / 0/3

Aștept convocarea de la 16 ani, de când am început în Liga 1. Este visul oricărui jucător să joace la echipa națională. Nu există o echipă mai mare decât echipa națională, asta e mentalitatea mea. Ești mândru, ai oportunitatea să reprezinți o țară întreagă și nu mergi acolo pentru bani sau pentru altceva.

Mereu aștept convocarea și voi da 100%. Cu genunchiul sunt 100% din ianuarie, nu pot să intru pe teren fără să fiu 100%. Apoi intrăm în detalii mai mici, capacitatea aerobă, puterea în picioare, tranzițiile. Mă simt foarte bine din toate punctele de vedere. A venit și golul, e un „boost” de încredere.

Planurile mele sunt pentru a fi implicat cu echipa națională. Cel mai mult contează să luăm șase puncte”, a spus Ianis Hagi, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și