Închide meniul

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei, după ce a fost rezervă în sferturi, la CM 2022

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 12:46

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei, după ce a fost rezervă în sferturi, la CM 2022

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei

Cristiano Ronaldo, în tricoul Portugaliei, la CM 2022 / Profimedia Images

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Noul selecţioner al lusitanilor vrea să-l cheme pe CR7 la meciurile cu Liechtenstein (23 martie) şi Luxemburg (26 martie), din preliminariile EURO 2024, conform The Athletic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo, 38 ani, nu luase încă o decizie privind cariera sa internaţională, după ce a fost rezervă la meciul Portugalia-Maroc (0-1), din sferturile CM 2022 din Qatar.

Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei

În preliminariile EURO 2024, Portugalia va evolua în Grupa J, din care mai fac parte şi Bosnia-Herţegovina, Islanda şi Slovacia.

Spaniolul Martinez, fostul selecţioner al Belgiei, a discutat cu atacantul de la clubul saudit Al-Nassr, înainte de a lua o decizie privind convocarea lui, conform sursei citate.

Ronaldo are 196 selecţii şi 118 goluri marcate pentru selecţionata Portugaliei, cu care a câştigat EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2018/2019.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro

Altfel, Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez se simt excelent în Arabia Saudită, mai ales după ce s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro. Starul lui Al-Nassr a renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în zgârie-norul Four Seasons din Riad.

Jurnaliştii din Arabia Saudită au aflat care este noua casă a lui CR7. E o adevărată „bijuterie”. Noul palat în care locuieşte Cristiano alături de familie este situat în cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Potrivit layalinaprivee.com, Cristiano Ronaldo s-a mutat într-o casă luxoasă din Riad care este estimată la 14 milioane de euro. Are opt dormitoare, o piscină de dimensiuni olimpice, dar şi o cascadă chiar în holul principal.

Reclamă 4 / 0/3

Zona în care s-a mutat atacantul de 38 de ani este una extrem de căutată de milionari. În apropierea palatului lui Cristiano sunt mai multe piscine, restaurante de fiţe şi magazine cu produse de lux. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli pentru cei cinci copii ai portughezului.

Recomandări
  • Roberto Martinez îl convoacă pe Cristiano Ronaldo la naţionala Portugalieiâ
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și