Închide meniul

Roland Sallai, gol fabulos în Ungaria – Serbia! Preluare cu călcâiul şi şut extraordinar al maghiarului

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2023, 22:47

Reclamă
Roland Sallai, gol fabulos în Ungaria – Serbia! Preluare cu călcâiul şi şut extraordinar al maghiarului

Roland Sallai, gol fabulos în Ungaria - Serbia

Roland Sallai s-a bucurat alături de coechipieri / Profimediaimages

Roland Sallai a înscris un gol fabulos în meciul Ungaria – Serbia, din grupa G a preliminariilor pentru calificarea la EURO 2024. Extrema dreapta de 26 de ani a înscris cu o execuţie memorabilă şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maghiarii au deschis scorul în minutul 20 pe Puskas Arena din Budapesta. Varga a înscris din pasa lui Nego. Sârbii au restabilit egalitatea prin Pavlociv, care a fost servit ideal de Zivkovic şi a îndeplinit o simplă formalitate.

Roland Sallai, gol fabulos în Ungaria – Serbia

La un singur minut distanţă, gazdele au reuşit să revină la conducere. Acelaşi Nego şi-a trecut în cont un assist pentru Sallai. Jucătorul lui Freiburg a marcat un gol de poveste în poarta lui Vanja Mlinkovic-Savic.

Chiar dacă pasa părea a-l pune în dificultate, Sallai a preluat mingea cu călcâiul şi a scos astfel din joc doi adversari. A şutat apoi din voleu, din afara careului, şi a trimis balonul spre vinclu. Portarul Serbiei nu a avut nicio şansă să intervină.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI SALLAI!

Reclamă

Sallai a declanşat nebunia în capitala Ungariei, în meciul care avea ca miză primul loc din grupă. Înaintea confruntării directe, Ungaria şi Serbia erau la egalitate, cu 10 puncte. Luna trecută, maghiarii au reuşit să se impună cu 2-1 la Belgrad.

Roland Sallai este jucătorul lui Freiburg din 2018, când gruparea din Bundesliga l-a cumpărat de la APOEL Nicosia pentru 4.5 milioane de euro. În acest sezon a jucat 10 meciuri în toate competiţiile şi a reuşit 4 goluri şi 2 pase decisive.

Opt meciuri la rând fără înfrângere are naţionala Ungariei, care este tot mai aproape de a obţine calificarea la turneul final de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Slovenia învinge Finlanda şi trece în fruntea grupei H

Echipa naţională a Sloveniei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Finlandei şi a trecut pe primul loc în grupa H a calificărilor pentru Euro 2024.

Slovenia şi-a asigurat cele trei puncte din meciul cu Finlanda încă din prima repriză a meciului de la Ljubljana, atunci când atacantul de 20 de ani al lui RB Leipzig, Benjamin Sesko, a semnat o dublă, în minutele 16 (din penalti) şi 28. Erik Janza a stabilit scorul final în minutul 90+2, după ce slovenii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid.

Slovenia ocupă primul loc în clasamentul grupei H, cu 16 puncte. Pe locul secund se află Danemarca – 13 puncte şi un meci mai puţin disputat, iar pe trei este Finlanda, cu 12 puncte.

La Sofia, în derby-ul codaşelor din grupa G, Lituania a dispus de Bulgaria cu 2-0, prin dubla reuşită de un fundaş – Pijus Sirvys, şi a reuşit prima vcitorie din aceste calificări. În clasament Lituania este a patra, cu 5 puncte, iar Bulgaria are două puncte din şase meciuri şi este pe ultimul loc, al cincilea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și