Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | Deian Sorescu, mesaj mobilizator: „Suntem o familie şi ştim ce vrem!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 14:01

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Deian Sorescu, mesaj mobilizator: „Suntem o familie şi ştim ce vrem!

Deian Sorescu a avut un mesaj mobilizator înainte de România - Andorra

Captură AntenaSport

Deian Sorescu a avut un mesaj mobilizator înainte de România – Andorra, meci ce va fi live text pe AS.ro, duminică, de la 21:45. Sorescu a spus că este extrem de motivat pentru a câştiga cele 3 puncte şi a duce naţionala la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a vorbit şi despre meciul cu Belarus şi a recunoscut că a fost extrem de dezamăgit de faptul că România nu a reuşit să câştige cele 3 puncte.

Deian Sorescu, mesaj mobilizator înainte de România – Andorra

„Mister și staff-ul vor face analize și ne vor spune cum să abordăm meciul. Suntem motivați, suntem pregătiți. Suntem un grup foarte puternic. Suntem o familie și știm ce vrem. În tribune va fi gălăgie. Ne bucurăm să avem copii lângă noi. Sperăm să-i facem fericiți. Totul depinde de noi. Trebuie să intrăm și să ne facem treaba pe teren. Trebuie să fim mai concentrați. Împreună vom reuși să trecem peste alte obstacole.

După meciul cu Belarus toți am fost supărați. Voiam să luăm cele trei puncte. Nu am fost atent la ce s-a întâmplat cu Mihăilă la final. Din ce am înțeles, tricoul lui a fost rupt de adversar în timpul jocului”, a spus Deian Sorescu la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Andorra.

Edi Iordănescu a prefaţat România – Andorra

Echipa lui Edi Iordănescu a făcut un pas greşit în meciul cu Belarus, dar selecţionerul speră ca jucătorii săi să fie mai exacţi la finalizare, pentru a fi mai liniţştiţi înaintea partidelor decisive din luna noiembrie cu Israel şi Kosovo.

Reclamă

„Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent. Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul. Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și