Închide meniul

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin are emoţii înaintea meciului de pe Arena Naţională! Anunţul presei elveţiene

Alex Masgras Publicat: 19 noiembrie 2023, 17:20

Reclamă
România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin are emoţii înaintea meciului de pe Arena Naţională! Anunţul presei elveţiene

România - Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin are emoţii

Murat Yakin, selecţionerul Elveţiei / Profimedia

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin are emoţii înaintea meciului de pe Arena Naţională, chiar dacă a obţinut calificarea la Campionatul European din Germania. Elveţia este în acest moment pe locul al doilea în grupa de calificare, în spatele „tricolorilor”, meciul de pe Arena Naţională fiind decisiv în privinţa câştigătoarei grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România şi Elveţia va avea loc marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin are emoţii înaintea meciului de pe Arena Naţională!

Elveţia a avut mari probleme în preliminariile EURO 2024, obţinând calificarea la turneul final abia în penultimul meci al campaniei. Cu toate acestea, Elveţia se află doar pe locul al doilea înaintea ultimului meci, lucru de neconceput pentru o naţională care are în lot jucători care evoluează la cluburi de top ale Europei.

Murat Yakin este considerat de cei mai mulţi principalul vinovat pentru parcursul modest al Elveţiei din această campanie de calificare, chiar dacă obiectivul a fost îndeplinit. În ultimul meci, Elveţia va veni pe Arena Naţională, iar victoria este obligatorie, dacă selecţionata lui Murat Yakin vrea să încheie pe primul loc al grupei.

Elveţienii de la sport.ch scriu că o calificare de pe locul al doilea la turneul final ar reprezenta îndeplinirea obiectivului pe jumătate. Presiunea pe selecţioner rămâne, deoarece Elveţia va trata serios meciul de la Bucureşti, pentru a avea parte de o tragere la sorţi mai uşoară. Dacă nu va câştiga grupa, Elveţia va ajunge în urna a patra, în timp ce România va face parte din urna a doua.

Reclamă

Presa din Elveţia a propus mai multe variante de selecţioner

Postul lui Yakin este în pericol, iar presa din Elveţia a propus deja posibili înlocuitori, în cazul în care selecţionerul va fi demis.

„Dezvoltarea echipei naţionale sugerează că cei din conducerea federaţiei trebuie să ia în calcul şi alte variante. În acest moment sunt câţiva antrenori interesaţi disponibili.

După ce şi-a încheiat socotelile cu Union Berlin, Urs Fischer este văzut de mulţi drept soluţia ideală. Lucien Favre şi Alain Geiger, doi antrenori elveţieni cu mare experienţă, sunt în acest moment fără echipă. O aventură la echipa naţională ar fi cu siguranţă o experienţă interesantă pentru amândoi pe final de carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Omul perfect pentru a schimba naţionala de seniori ar fi Mauro Lustrinelii, cel care a avut succes cu echipa naţională de tineret. În acest moment, el este antrenorul lui Thun Berner Oberland şi ar lua în calcul o astfel de ofertă. Dar o asemenea opţiune pare puţin probabilă după ce federaţia nu l-a preferat pe el atunci când l-a numit pe Yakin la naţională, în 2021″, a scris presa din Elveţia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și