Închide meniul

România – Israel | Edi Iordănescu atacă cu Florinel Coman şi Alibec. Ianis, Mihăilă şi Moruţan, rezerve

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2023, 20:44

România – Israel | Edi Iordănescu atacă cu Florinel Coman şi Alibec. Ianis, Mihăilă şi Moruţan, rezerve

Jucătorul cerut la echipa naţională, înaintea "dublei" cu Belarus şi Andorra

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă / Hepta

România – Israel Edi Iordănescu atacă cu Florinel Coman şi Denis Alibec. Valentin Mihăilă, eroul României cu Elveţia, e doar rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a decis să îi ţină pe banca de rezerve pe Valentin Mihăilă, Olimpiu Moruţan şi pe Ianis Hagi. Deian Sorescu este mare surpriză a selecţionerului în meciul cu Israel.

România – Israel Edi Iordănescu atacă cu Florinel Coman şi Alibec

Astfel, Edi Iordănescu a decis să atace cu Florinel Coman şi cu Denis Alibec, care va fi vârf împins. De asemenea, selecţionerul a decis să îl ţină şi pe Darius Olaru pe banca de rezerve, deşi este un dintre cei mai în formă jucători români.

Echipa de start a României

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 6. M. Marin, 18. R. Marin, 10. Nicolae Stanciu – 20. Coman, 7. Alibec, 23. Sorescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Screciu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Rus, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora

Reclamă

Edi Iordănescu, înainte de România – Israel: „Trebuie să fim pregătiţi să suferim”

Selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, priveşte cu încredere dubla României cu Israel şi Kosovo. România – Israel e sâmbătă, de la ora 21:45 în format LIVE TEXT pe AS.ro. România – Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, tot de la 21:45.

„(n.r.: Cum e tonusul înaintea primului meci, cu Israel?) Un tonus bun, încredere, optimism, realism în acelaşi timp şi ceea ce îmi doresc eu, multă concentrare şi echilibru. Nu e o noutate, deja am intrat într-o linie mai apropiată de ce îmi doresc. Multă concentrare, cu responsabilitate, cu spirit şi pot să spun cu tărie că am mare încredere în acest grup, în aceşti băieţi. Am încredere în ce am construit împreună. Am construit o oportunitate.

Este o provocare care ne aşteaptă, dar suntem pregătiţi, zic eu, din toate punctele de vedere să o confruntăm. E un moment frumos, pe care l-am produs, ne-am dorit să fim aici, iar acum rămâne să gestionăm cu multă inteligenţă şi mult suflet această dublă provocare. Dar o luăm pas cu pas, primul joc cu Israel.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: România nu a pierdut în această campanie, o să fie stadionul probabil plin, e o presiune în plus pe jucători?) Eu cred în această generaţie, e un grup pe care l-am format în timp, cu muncă, cu răbdare, încă avem paşi de făcut să ajungem acolo unde eu ştiu că acest grup poate ajunge şi ne dorim, dar o luăm etapizat.

Ţinem foarte mult la rezultat. Acest grup a dat un semnal puternic către public, către suporterii echipei naţionale. Semnalul a fost că acest grup ştie ce îşi doreşte, îşi doreşte o calificare. A arătat că ştim să ne sacrificăm, ştim să muncim, ştim să ne punem în slujba echipei, ştim să credem până la final, sunt elemente importante. Acest semnal a mers către suporterii echipei naţionale”, a spus Edi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și