Închide meniul
VIDEO

România – Israel | „Tricolorii” au efectuat primul antrenament. Edi Iordănescu l-a îmbrăţişat pe Mihăilă, eroul din Elveţia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 10:26

Reclamă
România – Israel | „Tricolorii au efectuat primul antrenament. Edi Iordănescu l-a îmbrăţişat pe Mihăilă, eroul din Elveţia

România - Israel | "Tricolorii" au efectuat primul antrenament. Edi Iordănescu l-a îmbrăţişat pe Mihăilă, eroul din Elveţia

Captură FRF TV

România – Israel „Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea „dublei” de foc care poate duce naţionala României mai aproape de EURO 2024. România joacă cu Israel pe 9 septembrie, iar peste 3 zile cu Kosovo. România – Kosovo va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, 12 septembrie, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a condus duminică seară primul antrenament la Mogoşoaia. Atmosfera la naţională este una foarte bună, toţi jucătorii fiind extrem de motivaţi.

România – Israel | „Tricolorii” au efectuat primul antrenament. Edi Iordănescu l-a îmbrăţişat pe Mihăilă, eroul din Elveţia

„A avut loc prima ședință de pregătire a acțiunii din această lună. Până acum au ajuns în cantonament 17 tricolori. Dintre aceștia, 10, cei care au evoluat ieri cel puțin 45 de minute, s-au pregătit doar în sala de forță. Ceilalți 7, Moldovan, Burcă, Manea, Rațiu, Hagi, Stanciu și Alibec, au ieșit și pe gazon. Antrenamentul s-a încheiat pe o ploaie serioasă„, a fost mesajul transmis de FRF.

Edi Iordănescu a ţinut să îl îmbrăţişeze pe Valentin Mihăilă, cel care a reuşit o „dublă” de senzaţie cu Elveţia, iar România a obţinut un punct uriaş în lupta pentru calificare.

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională

Edi Iordănescu a explicat convocările de la echipa naţională, pentru „dubla” din această lună. Selecţionerul a declarat că nu vrea să repete greşelile din trecut, şi a ales să apeleze la jucătorii experiementaţi.

De asemenea, Iordănescu Jr. a oferit declaraţii şi despre jucătorii convocaţi în premieră, Bogdan Racoviţan şi Daniel Bîrligea. Selecţionerul a declarat că aşteaptă că aceştia să vină cu entuziasm la echipa naţăională.

„Mă declar mulțumit doar la final. E o poziție calificabilă, dar drumul e în continuare important. La final, să fim la European și mă voi putea declara mulțumit în totalitate. Ne aflăm în momentul reconfirmărilor. Trebuie să corectăm ce e mai puțin bun. Invitabil facem și calcule, dar concentrarea maximă e la ce facem noi. Coeziunea, spiritul și forța grupului reprezintă valori fundamentale și eu spun că suntem pe drumul corect, mult mai bine față de acum un an și jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Am mers pe continuitate, dar și pe o experiență suplimentară. Am mizat pe jucători care au mai trecut prin astfel de momente. Trebuie să învățăm din greșeli.

Așteptăm ca Racovițan și Bîrligea să vină cu energie bună, cu încredere. Sunt tineri pe care vrem să-i câștigăm. E un proces de durată, sunt niște etape pe care ei trebuie să le parcurgă. Trebuie să se obișnuiască cu noi, iar noi trebuie să îi integrăm în familie. Sunt sigur că va fi o experiență fantastică pentru ei și ne dorim ca în viitorul apropiat să ne răsplătească cu fapte. Avem suficientă experiență în grup, chiar dacă e destul de tânăr. Putem să îmbinăm și să devenim o echipă competitivă”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

Reclamă

ATACANȚI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și