Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Incredibil: kosovarii au lotul mai scump decât al lui Edi Iordănescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2023, 14:36

România – Kosovo LIVE VIDEO | Incredibil: kosovarii au lotul mai scump decât al lui Edi Iordănescu

România - Kosovo LIVE VIDEO | Incredibil: kosovarii au lotul mai scump decât al lui Edi Iordănescu

Amir Rrahmani, în timpul unui meci / Profimedia Images

România – Kosovo LIVE VIDEO. Kosovarii au lotul mai scump decât al lui Edi Iordănescu, dacă ţinem cont de jucătorii păstraţi de cei doi selecţioneri pentru duelul ce va fi marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform transfermarkt.de, jucătorii kosovari cu cota de piaţă cea mai bună sunt Amir Rrahmani (25 de milioane de euro), Vedat Muriqi (15 milioane de euro) şi Arkijanet Muric (12 milioane de euro).

România – Kosovo LIVE VIDEO | Incredibil: kosovarii au lotul mai scump decât al lui Edi Iordănescu

De partea cealaltă, cel mai bine cotaţi tricolori sunt Radu Drăguşin şi Răzvan Marin (8 milioane de euro). De altfel, cota totală a jucătorilor ce vor fi azi pe Arena Naţională este de 76,35 milioane de euro.

Culmea e că oaspeţii din Kosovo au un lot mai bine cotat, care ajunge la 83.25 milioane de euro. Vedeta incontestabilă este fundaşul lui Napoli, Amir Rrahmani (25 de milioane de euro).

România, obligată să învingă Kosovo

Cu doar un punct peste Israel, naţionala României este condamnată să câştige pentru a fi sigură că rămâne pe locul al doilea. Iar semnalul de luptă a venit chiar de la selecţionerul Edi Iordănescu, cel care a anunţat şi schimbări în prima echipă şi a promis un joc ofensiv.

Reclamă

„Meciul cu Kosovo este unul foarte important. O dată pentru că avem nevoie să ţinem de locul 2, avem nevoie să aducem 3 puncte la clasament. Şi avem nevoie să tranşăm şi lupta cu kosovarii. Au reprezentanţi în fiecare din cele top 5 campionate din Europa şi sunt jucători care joacă constant acolo. Toate meciurile sunt cu mult angajament. Fotbalul românesc suferă la angajament de ani de zile.

Lumea vrea mult, aşteaptă mult. Lumea s-a săturat de eşecuri, de campanii ratate. Eu îi înţeleg şi nu am cum să condamn aşteptările. E important să creadă până în final în noi. Dacă trebuie să ne chinuim mai mult, suntem pregătiţi şi pentru asta să mergem la Europene.

Cade pe umeriii acestei generaţii să aducă din nou performanţă pentr România, aşa cum cade pe umerii acestor băieţi să redreseze situaţia neplăcută a fotbalului românesc. Aşteptaţi-vă la schimbări în echipă. Asta îmi doresc să jucăm mai ofensiv. Prin orice mijloace ne dorim să ajungem la EURO”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și