Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Miză uriaşă pentru naţionala României. De ce victoria este vitală

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 23:33

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Miză uriaşă pentru naţionala României. De ce victoria este vitală

România - Kosovo LIVE VIDEO | Miză uriaşă pentru naţionala României. De ce victoria este vitală

Profimedia

România – Kosovo LIVE VIDEO Miză uriaşă pentru naţionala României în partida cu Kosovo care va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Aşa cum şi Nicolae Stanciu a spus la finalul partidei cu Israel, victoria pentru România în meciul cu Kosovo este vitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo poate fi meciul care aduce naţionalei lui Edi Iordănescu a treia victorie din preliminariile pentru EURO 2024. Iar acum momentul unui succes poate cântări decisiv în lupta pentru calificare.

România – Kosovo LIVE VIDEO | Miză uriaşă pentru naţionala României. De ce victoria este vitală

O victorie cu Kosovo ne-ar asigura un avantaj de cel puţin un punct în faţa Israelului, înaintea meciurilor din luna octombrie. În timp ce România va juca pe Arena Naţională cu Kosovo, Israel va avea o misiune şi mai uşoară, cel puţin pe hârtie, în meciul de pe teren propriu cu Belarus. Este greu de crezut că israelienii se pot încurca cu naţionala Belarusului, mai ales după jocul etalat în partida cu România. Tot marţi, Elveţia va juca cu Andorra, un meci ce se anunţă o simplă formalitate.

În cazul unor victorii atât a României, cât şi a naţionalei Israelului, tricolorii vor păstra avantajul de un punct înaintea duelurilor din octombrie. Iar atunci, elevii lui Edi Iordănescu pot face un pas uriaş către EURO 2024.

România va juca în deplasare cu Belarus şi acasă cu naţionala Andorrei, în timp ce Israel va avea o misiune infernală. Astfel, Israel va juca pe teren propriu cu Elveţia şi în deplasare la Kosovo, iar în ambele partide se pot pierde puncte. În acest context, naţionala României se poate distanţa de principala contracandidată pentru locul 2 înaintea ultimelor două partide din grupă.

Reclamă

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Nicolae Stanciu avertizează: „Meciul cu Kosovo a devenit vital”

Nicolae Stanciu avertizează după România – Israel 1-1. „Tricolorii” au remizat în meciul de pe teren propriu din etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024.

Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a oferit primele declaraţii după rezultatul de egalitate al „tricolorilor” din meciul cu Israel. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la trei remize consecutive în preliminariile EURO 2024.

Stanciu a declarat că meciul de marţi cu Kosovo, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45, a devenit vital. România se află în continuare pe locul 2 în Grupa I, cu 9 puncte, la un singur punct deasupra locului 3, Israel.

Reclamă 4 / 0/3

„Am condus, în prima repriză am jucat destul de bine, în a doua am suferit destul de mult. La cum s-a jucat cel puţin în a doua repriză, cred că rezultatul este echitabil. Clasamentul a rămas la fel, ne aşteaptă un meci greu cu Kosovo. Ne doream foarte mult să câştigăm în această seară şi să facem aceşti oameni minunaţi fericiţi. Din păcate nu s-a putut. Trebuie să ne mulţumim cu un egal şi să luptăm până la capăt ca să ajungem la Campionatul European.

Nu ştiu, poate am început să cedăm teren şi involuntar, oarecum să încercăm să apărăm acel 1-0. E un rezultat fragil, toată lumea ştie. Am intrat doar cu gândul să câştigăm. În a doua repriză am început să cedăm teren. Asta este. Un punct este un punct, ne continuăm drumul. Peste 3 zile ne aşteaptă un meci cu Kosovo pe care trebuie să-l câştigăm, dacă vrem să ajungem la EURO.

Normal că e vital! A devenit vital meciul cu Kosovo, nu îţi mai permiţi paşi greşiţi. Dacă nu câştigăm cu Kosovo, jocul rezultatelor poate să te ducă pe locul 3″, a declarat Nicolae Stanciu pentru AS.ro.

Clasamentul din grupa României din preliminariile EURO 2024

  • 1. Elveţia 11p
  • 2. România 9p
  • 3. Israel 8p
  • 4. Belarus 4p
  • 5. Kosovo 4p
  • 6. Andorra 2p
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și