Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Muriqi, mesaj războnic înaintea meciului de pe Arena Naţională: „Trebuie să câştigăm”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 23:30

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Muriqi, mesaj războnic înaintea meciului de pe Arena Naţională: „Trebuie să câştigăm

Vedat Muriqi a avut un mesaj războinic înaintea meciului de pe Arena Naţională, cu naţionala lui Edi Iordănescu

Profimedia

România – Kosovo LIVE VIDEO Vedat Muriqi a avut un mesaj războinic înaintea meciului de pe Arena Naţională, cu naţionala lui Edi Iordănescu. România – Kosovo e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedat Muriqi a reuşit o dublă de senzaţie cu Elveţia şi e gata să marcheze şi în poarta României. Kosovo poate intrat puternic în lupta pentru calificare în cazul unei victorii la Bucureşti. În partida din Kosovo, România a obţinut o remiză albă.

România – Kosovo LIVE VIDEO Muriqi, mesaj războnic înaintea meciului de pe Arena Naţională

Le mulțumesc coechipierilor și fanilor, care ne-au susținut până în ultimele minute. Pentru a face ca punctul acesta să fie valoros trebuie să câștigăm în România. Toți antrenorii au mentalități diferite și tactici. Cunoaștem antrenorul și el ne cunoaște pe noi. Dacă vom lupta ca în meciul cu Elveția cred că vom obține multe lucruri. Cred că recordul meu va fi doborât de Albion Rrahmani, un fotbalist extrem de bun, care muncește din greu”, a fost mesajul războinic al lui Muriqi, conform celor de la Telegrafi.

Radu Drăguşin, promisiune uriaşă după România – Israel 1-1

Radu Drăguşin a făcut o promisiune uriaşă după România – Israel 1-1. Drăguşin vrea ca România să îşi ia revanşa cu Kosovo şi să obţină victoria. România – Kosovo e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Radu Drăguşin a mai spus că singurul obiectiv este acela de a ajunge cu naţionala României la EURO. „Suntem destul de supăraţi. Am avut meciul în mână, am dat gol repede, am reuşit să deblocăm meciul. Doar că ne-au pus probleme cu pressingul foarte înalt. Am fost nevoiţi să apelăm la mingi lungi.

Reclamă

Meciurile se desfăşoară în anumite direcţii. Dacă adversarul e nevoit să vină peste noi, ne-au închis foarte bine spaţiile. Am apelat la minge lungă şi ei au venit peste noi cu pressingul.

Au fost nevoiţi să vină peste noi, să rişte. Luăm lucrurile bune, luăm lucrurile mai puţin bune. Acum trebuie să ne gândim doar la meciul cu Kosovo. Va fi un meci cu totul diferit. Vor veni foarte agresivi, sunt mult mai masivi, va fi un meci de bătaie ca şi în tur. Vom pregăti cât se poate de bine.

Într-adevăr acest egal dă dovadă cât de echilibrată este această grupă. Noi am egalat în Elveţia, acum au făcut egal cu Kosovo, fiecare îşi joacă şansa până la ultimul moment. Important e să găsim planul cel mai bun şi să mergem la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Presiunea pentru mine este un atu, mă face să mă concentrez mai bine şi să fiu mereu concentrat la meci. Adevărul este că fanii ne-au împins foarte mult de la spate, am jucat cu stadionul plin, foarte frumos, a fost o atmosferă incredibilă.

Le mulţumim şi îi aşteptăm în număr mare şi la următorul meci, pentru că avem nevoie. Da, cu siguranţă putem merge la EURO. Doar asta se vorbeşte în vestiar, noi asta ne dorim, este singurul nostru gând. A D, cu siguranţă putem merge la EURO. Doar asta se vorbeşte în vestiar, noi asta ne dorim, este singurul nostru gând. Avem un obiectiv unic şi îl vom atinge„, a spus Radu Drăguşin în exclusivitate la AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și