Închide meniul
Video

Valentin Mihăilă, după România – Kosovo 2-0: „Depinde de noi să ne calificăm! Voi da 100%!” Ce a spus despre incidente EXCLUSIV

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 1:06

Reclamă

Valentin Mihăilă, după România - Kosovo 2-0

Captură Antena 1

Valentin Mihăilă a fost extrem de fericit după România – Kosovo 2-0. După dubla de senzaţie din Elveţia, Valentin Mihăilă a reuşit să marcheze şi cu Kosovo. Atacantul României a marcat în prelungirile meciului, din pasa lui Raţiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai în formă jucători de la naţionala României din aceste preliminarii, cu 3 goluri marcate.

Valentin Mihăilă, după România – Kosovo 2-0

Vă daţi seama că suntem bucuroşi cu toţii. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le-am propus la începutul meciului. Nu ştiu dacă îţi dă o motivaţie în plus când intri de pe bancă, dar cum spun mereu şi o voi face întotdeauna, dacă voi intra de pe bancă voi da 100% cum o fac şi când sunt titular. Vreau să îmi ajut echipa.

A fost greu, toată lumea ştie că cu orice echipă joci de la egal la egal. Ei au avut un meci foarte greu cu Elveţia acasă, noi am avut un meci foarte greu cu Israel acasă. Probabil că în a doua repriză s-a văzut şi oboseala la ei. Zborul până aici. Au jucat şi cu un om în minus. Probabil asta a fost şi tactica lui Mister să intrăm proaspeţi de pe bancă şi să închidem jocul.

Am aflat în vestiar rezultatul Israelului. Noi trebuie să ne jucăm şansa, suntem la mâna noastră şi doar de noi depinde să ne calificăm. Din ce am înţeles meciul nu a fost oprit pentru scandări, ci pentru acel banner. Am văzut că au luat bannerul şi după mi-am dat seama că nu o să mai fie probleme.

Reclamă

Nu ne bucurăm când vedem asemenea lucruri. Până la urmă au fost alături de noi, asta a fost cel mai important. Am reuşit să câştigăm şi suntem bucuroşi. Suntem un grup cu toţii, toată ţara. Cu siguranţă vom merge la Euro!„, a spus Valentin Mihăilă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Video cu golul marcat de Valentin Mihăilă

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo 2-0: „Am băieţi cu caracter!”

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după meciul România – Kosovo, scor 2-0, din preliminariile EURO 2024, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul României a analizat ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională şi a tras concluziile.

Au fost incidente în startul partidei. Ultraşii din „Uniţi Sub Tricolor” au aruncat torţe şi au avut scandări cu tentă politică, iar meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 50 de minute. Arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare.

Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale.„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și