Închide meniul

Viorel Moldovan, surprins de ceea ce a văzut în Kosovo – România 0-0: „E un lucru bizar!”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 16:36

Viorel Moldovan, surprins de ceea ce a văzut în Kosovo – România 0-0: „E un lucru bizar!

Viorel Moldovan a găsit cea mai mare problemă a FCSB-ului

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a fost surprins de ce a văzut în partida Kosovo – România 0-0. Fostul internaţional român a fost deranjat de faptul că „tricolorii” nu au arătat personalitate în timpul meciului de la Pristina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În etapa a treia a preliminariilor EURO 2024, România a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida cu Kosovo. Pentru formaţia lui Edi Iordănescu urmează o partidă dificilă în etapa a patra, în Elveţia.

Viorel Moldovan, surprins de ceea ce a văzut în Kosovo – România 0-0: „E un lucru bizar!”

Viorel Moldovan a avut mai multe nemulţumiri după rezultatul de egalitate înregistrat de România în Kosovo. Jucătorii lui Edi Iordănescu au fost criticaţi de fostul internaţional pentru lipsa de personalitate arătată în timpul meciului şi de faptul că nu şi-au asumat riscuri, aşa cum s-a întâmplat cu jucătorii echipei adverse:

„E un lucru bizar. Nu ştiu de ce ne dispare personalitatea la jocuri. Aşa, avem personalitate în viaţa de zi cu zi. Dar acolo, în teren, când trebuie să arăţi această personalitate.

Să ai iniţiativă. Să arăţi că esti valoros. Practic, nu îţi asumi foarte multe lucruri. Nu am propus foarte mult. Trebuie să ai personalitate. Să arăţi acest lucru în teren, cum fac cei din Kosovo”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

Reclamă

Cornel Dinu, necruţător după Kosovo – România 0-0

Cornel Dinu a avut un discurs necruţător după Kosovo – România 0-0. Mario Camora şi George Puşcaş au fost principalele ţinte ale lui Cornel Dinu.

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe cei doi jucători, dar a criticat şi faptul că Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Raul Opruţ şi pe Andrei Borza.

„Eu am o părere rezervată în ceea ce îl priveşte pe Puşcaş, care şi după nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal. Pe un atacant trebuie să scrie gol. Din acest punct de vedere, Puşcaş a contribuit foarte puţin în ultimii ani la echipa naţională. „Camora nu poate fi primit nici măcar în Camora napoletană sau în cea din Sudul Italiei. Nu înţeleg naturalizarea unui astfel de jucător, la vârsta de 36 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu a făcut faţă în momentul în care a intrat, dar aruncarea în joc a unor fotbalişti tineri, precum Opruţ sau Borza, ţine de credinţa unor antrenori care au trăit, care respectă fotbalul şi care ştiu că nu există bucurie mai mare pentru un antrenor decât să promovezi anumiţi jucători tineri.

Şi la echipa naţională, şi la club, Camora se accidentează mai mult. E mai mult accidentat decât joacă. Selecţionarea şi aruncarea lui în luptă mi se pare fără pic de logică”, a spus Cornel Dinu la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și