Închide meniul

Cornel Dinu, necruţător după Kosovo – România 0-0: „Camora nu poate fi primit nici în Camora napoletană! Puşcaş e la vânătoare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 10:10

Cornel Dinu, necruţător după Kosovo – România 0-0: „Camora nu poate fi primit nici în Camora napoletană! Puşcaş e la vânătoare!

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu

Cornel Dinu a ieșit la atac / Hepta

Cornel Dinu a avut un discurs necruţător după Kosovo – România 0-0. Mario Camora şi George Puşcaş au fost principalele ţinte ale lui Cornel Dinu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe cei doi jucători, dar a criticat şi faptul că Edi Iordănescu nu s-a bazat pe Raul Opruţ şi pe Andrei Borza.

Cornel Dinu, necruţător după Kosovo – România 0-0

Eu am o părere rezervată în ceea ce îl priveşte pe Puşcaş, care şi după nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal. Pe un atacant trebuie să scrie gol. Din acest punct de vedere, Puşcaş a contribuit foarte puţin în ultimii ani la echipa naţională. „Camora nu poate fi primit nici măcar în Camora napoletană sau în cea din Sudul Italiei. Nu înţeleg naturalizarea unui astfel de jucător, la vârsta de 36 de ani.

Sorescu a făcut faţă în momentul în care a intrat, dar aruncarea în joc a unor fotbalişti tineri, precum Opruţ sau Borza, ţine de credinţa unor antrenori care au trăit, care respectă fotbalul şi care ştiu că nu există bucurie mai mare pentru un antrenor decât să promovezi anumiţi jucători tineri.

Şi la echipa naţională, şi la club, Camora se accidentează mai mult. E mai mult accidentat decât joacă. Selecţionarea şi aruncarea lui în luptă mi se pare fără pic de logică”, a spus Cornel Dinu la gsp.ro.

Reclamă

Video cu rezumatul partidei Kosovo – România 0-0

Deian Sorescu, după Kosovo – România 0-0: „Mă bucur că au avut golul anulat!”

Deian Sorescu a spus după Kosovo – România 0-0, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, că echipa naţională a României a obţinut un punct muncit, în condiţiile în care starea gazonului a fost una extrem de proastă.

„A fost o schimbare nevoită, îmi pare rău pentru Camora, nu știu ce s-a întâmplat. Mereu, oriunde voi fi folosit, voi încerca să dau sută la sută. Am avut unele probleme pe partea defensivă, dar mă bucur că a ieșit bine și am reușit să luăm un punct pe un asemenea teren. E o poziție grea, nu ai picior de bază, e pe picior invers. Ne bucurăm că a fost un punct muncit, greu, un adversar destul de bun și agresiv. 

Nu căutăm alibiuri, dar ne bucurăm că au avut golul anulat și am reușit să scoatem un punct. Am făcut un antrenament ieri și chiar nu sărea mingea absolut deloc. Nici astăzi nu a arătat terenul foarte bine. Au fost zone în care nu a sărit mingea și a fost greu. E un punct muncit și eu zic că e meritat. Mergem la victorie la orice meci, să câștigăm, să luăm cele trei puncte”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
Vezi toate știrile
Citește și