Închide meniul

Presa spaniolă scrie despre o posibilă luptă în viitor între Real Madrid şi Barcelona pentru Drăguşin: „Cel mai la modă fundaş”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 23:56

Reclamă
Presa spaniolă scrie despre o posibilă luptă în viitor între Real Madrid şi Barcelona pentru Drăguşin: „Cel mai la modă fundaş

Presa spaniolă scrie despre o posibilă luptă în viitor între Real Madrid şi Barcelona pentru Drăguşin

Radu Drăguşin, la prezentarea oficială în tricoul lui Tottenham / site oficial Tottenham

Radu Drăguşin e elogiat în Spania după ce a devenit jucătorul lui Tottenham. Presa spaniolă scrie despre o posibilă luptă în viitor între Real Madrid şi Barcelona pentru semnătura lui Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost prezentat oficial joi, la ora 21:00 (ora României), la Tottenham Hotspur. Fundaşul naţionalei a semnat pe 5 ani şi jumătate cu Spurs şi a devenit cel mai scump transfer al unui jucător român din istorie! Peste 30 de milioane de euro ar fi pachetul total de transfer al lui Drăguşin.

Presa spaniolă scrie despre o posibilă luptă în viitor între Real Madrid şi Barcelona pentru Drăguşin: „Cel mai la modă fundaş”

Va fi un război între Barca și Real Madrid pentru cel mai la modă fundaș central?”, au titrat jurnaliştii de la Mundo Deportivo după ce Tottenham a obţinut semnătura lui Radu Drăguşin.

Jurnaliştii spanioli au amintit de declaraţiile impresarului lui Radu Drăguşin, Florin Manea, care a dezvăluit că visul fundaşului român este să evolueze la Real Madrid.

Dacă este un nume care a răsunat puternic în această perioadă de transferuri de iarnă, acela este Radu Drăgușin. Chiar dacă tânărul fundaș central este aproape să își finalizeze transferul la Tottenham (n.r.: între timp Radu Drăguşin a fost prezentat oficial la Tottenham), agentul său a declarat că următorul pas este să îl ducă în La Liga.

Reclamă

Concret, vrea să reaprindă cea mai mare rivalitate din fotbal. ‘Am fost aproape să semnăm cu Bayern, sunt printre cei mai buni, dar visul lui este să joace la Real Madrid sau Barcelona’, a spus Florin Manea, care, deși știa că declarațiile sale nu le va pica tocmai bine celor de  la Tottenham, a declarat ‘Îl văd la Real Madrid în doi-trei ani’”, au scris spaniolii.

Imediat după ce a fost prezentat oficial, Radu Drăguşin a rostit şi primele cuvinte. ”Come on, you Spurs”, a spus Drăguşin, adică ”Hai, Spurs!”.

Drăguşin ar putea debuta la Tottenham chiar duminică, în derby-ul contra lui Manchester United

Noul fundaş al lui Tottenham a intrat direct pe primul loc în topul celor mai scumpi jucători români transferaţi vreodată. I-a devansat pe Adi Mutu (19 milioane de euro), Cristi Chivu (18 milioane de euro) şi Răzvan Marin (12.5 milioane de euro).

Reclamă 4 / 0/3

Drăguşin ar putea debuta chiar pe Old Trafford, împotriva lui Manchester United. După, Tottenham are meci cu campioana Europei, Manchester City.

Programul lui Tottenham în perioada următoare:

Manchester United – Tottenham, 14 ianuarie
Tottenham – Manchester City, 27 ianuarie
Tottenham – Brentford, 31 ianuarie
Everton – Tottenham, 3 februarie
Tottenham – Brighton, 10 februarie
Tottenham – Wolves, 17 februarie
Chelsea – Tottenham, 23 februarie
Tottenham – Crystal Palace, 2 martie

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham

Ilie Dumitrescu nu are emoţii că Drăguşin va avea probleme să se impună în Premier League. A subliniat faptul că Radu Drăgușin a impresionat pe toată lumea și datorită faptului că a făcut pasul în fotbalul mare de la o vârstă fragedă.

Un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc. Transferul ăsta este rezultatul evoluțiilor lui Drăgușin la cel mai înalt nivel. Vorbim și despre echipa națională, dar și despre Genoa.

Eu cred că extrem de important, în ascensiunea lui, a fost pasul făcut la Juventus, ca și junior. Pasul la seniori l-a făcut într-un vestiar cu jucători cu mare experiență, un vestiar care câștigase de 5 ori campionatul la rând, și cu 2 finale de Champions League.

S-a schimbat foarte mult, de la 16 ani la 19 ani. A jucat și în Serie B, cu Genoa, a jucat și la echipa națională, unde este un jucător de bază. În Serie A a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundași din Italia”, a spus Ilie Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și