Închide meniul

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor”

Alex Masgras Publicat: 6 octombrie 2024, 17:53

Reclamă
Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: "Nu a fost uşor"

Răzvan Marin, după ce a înscris în meciul Juventus - Cagliari 1-1 / Profimedia

Răzvan Marin a oferit prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus şi a fost desemnat omul meciului în remiza obţinută de Cagliari. Internaţionalul român a fost introdus în minutul 65 al partidei de la Torino şi a fost decisiv pentru echipa pregătită de Davide Nicola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 28 de ani a fost desemnat să omul meciului după ce a transformat impecabil lovitura de la 11 metri din minutul 88, care a adus un punct pentru formaţia sa.

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor”

Răzvan Marin a marcat al doilea gol din acest sezon, după ce a mai înscris şi etapa trecută, în victoria lui Cagliari de pe terenul celor de la Parma, scor 3-2.

În ceea ce priveşte golul de la Torino, Marin a dezvăluit la finalul partidei că nu a fost deloc uşor, în condiţiile în care toţi fanii lui Juventus îl huiduiau înaintea executării loviturii de pedeapsă:

„Sunt fericit cu punctul, la Juventus acasă. Este şi primul gol primit de apărarea lor sezonul acesta. Nu a fost uşor cu toate fluierăturile fanilor, dar am reuşit să marchez”, a declarat Răzvan Marin, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Reclamă

Pentru Răzvan Marin urmează acum cele două meciuri de la echipa naţională din Nations League, cu Cipru şi Lituania. Meciul cu Lituania va avea loc marţi, 15 octombrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

„Sânge rece!” Cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului cu Juventus: „A fost foarte dificil”

Introdus pe teren în minutul 65, Răzvan Marin şi-a făcut imediat simţită prezenţa în meciul cu Juventus. Internaţionalul român a avut o ocazie bună de gol în minutul 75 , după care a reuşit să înscrie în minutul 88, după ce a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri.

Prestaţia sa nu a trecut neobservată de jurnaliştii italieni, care au notat jocul mijlocaşului român cu 7. De asemenea, ei au lăudat modul în care acesta a intrat în joc şi cum şi-a stăpânit emoţiile înaintea execuţiei de la punctul cu var, într-un moemnt atât de important pentru echipa sa:

Reclamă

„A intrat pe parcurs şi a adus vivacitate în atac. Penalty-ul pe care l-a transformat a fost foarte dificil, pe o scenă importantă şi foarte aproape de minutul 90. Nu a ratat şi a trimis mingea direct în vinclu cu sânge rece”, au scris italienii de la tuttomercatoweb.com despre prestaţia internaţionalului român.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

19:00

LIVE TEXTBotoșani – Rapid 0-0. Giuleştenii au lovit bara! Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică

18:51

Erik ten Hag, un nou „record” ruşinos la Manchester United! Fanii l-au ironizat imediat: „Mai bun decât Guardiola!”

18:48

Girona, victorie nebună cu Bilbao în minutul 90+9! Portarul gazdelor, erou după ce a apărat trei penalty-uri

18:45

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

18:41

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și