Închide meniul
Video

Accidentare teribilă în minutul 2 al meciului Bari – Reggina. Raffaele Pucino a început să plângă şi a fost scos cu targa de pe teren! Disputa din Serie B, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 16:50

Reclamă

Accidentare teribilă în minutul 2 al meciului Bari - Reggina

Raffaele Pucino, scos pe targă de pe teren / AntenaSport

A avut loc o accidentare teribilă în minutul 2 al meciului Bari – Reggina, din etapa a 37-a din Serie B. Raffaele Pucino s-a „rupt” în startul partidei şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul în vârstă de 32 de ani a încercat să respingă mingea la mijlocul terenului şi i-a luat „faţa” lui David Strelec. Atacantul din Slovacia nu a mai putut să se oprească şi l-a contrat dur pe Pucino.

Accidentare teribilă în minutul 2 al meciului Bari – Reggina

Iniţial, arbitrul a lăsat jocul să continue. Jucătorii lui Bari au protestat şi au cerut intervenţia rapidă a staff-ului medical. Raffaele Pucino a început să plângă de durere!

Înconjurat de coechipierii săi, care i-au cerut explicaţii „centralului”, Pucino a fost scos cu targa de pe teren. Daniele Minelli nu i-a arătat nici măcar cartonaş galben lui Strelec.

Veteranul gazdelor a fost transportat direct la ambulanţă. Mignani l-a înlocuit cu francezul Dorval. Pucino era jucător de bază la Bari. A evoluat în 34 de meciuri în această ediţie de campionat.

Reclamă

Disputa Bari – Reggina a putut fi urmărită în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Reggina era obligată să câştige pentru a urca pe loc de baraj.

Cum au arătat echipele de start:

Bari: 18. Caprile, 25. Pucino, 6. Di Cesare, 23. Vicari, 31. Ricci – 4. Maita, 8. Benali, 90. Folorunsho – 63. Bellomo – 9. Esposito, 11. Cheddira

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Michele Mignani

Reggina: 1. Contini, 28. Gagliolo, 8. Crisetig, 6. Loiacono – 17. Di Chiara, 20. Hernani, 31. Canotto, 14. Fabbian G., 24. Terranova – 27. Pierozzi, 19. Strelec

Antrenor: Filippo Inzaghi

Reggina a fost, recent, penalizată cu 5 puncte pentru nereguli financiare. Potrivit gazzetta.it, clubul nu a făcut recurs, aşa că nu mai are nicio şansă să recupereze punctele pierdute.

Reggina – Como 2-1. Strelec, „dublă” de senzaţie! Gol superb al lui Cutrone

Reggina – Como, scor 2-1, a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Jucătorii antrenaţi de Filippo Inzaghi au reşit să obţină o victorie „vitală” în încercarea de a rămâne în cărţi pentru promovarea în Serie B.

Reginna a reuşit să câştige meciul din etapa a 36-a graţie dublei slovacului David Strelec. Cel mai frumos gol al partidei a fost reuşit de fostul atacant al lui AC Milan, Patrick Cutrone. Nu şi-a putut însă ajuta echipa să smulgă un punct. Cu această victorie, Reginna s-a distanţat la două puncte de Como.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și