Închide meniul
Video

„Ai fost generos, e un gest frumos”. Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 10:53

Reclamă

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como - Parma

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci / Profimedia

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma. Liderul din Serie B a remizat în etapa cu numărul 26, scor 1-1, iar Mihăilă a pasat decisiv la golul marcat de Benedyczak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o cursă de senzaţie a internaţionalului român, care şi-a driblat şi un adversar în careul lui Como, acesta a preferat să îi paseze polonezului, chiar dacă se afla într-o poziţie foarte bună pentru a marca.

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma

La finalul partidei, Valentin Mihăilă a vorbit despre faza prin care Parma a deschis scorul şi a spus că este mulţumit de faptul că liderul din Serie B a plecat acasă cu un punct, la finalul unei deplasări dificile:

„Nu ştiu dacă este cel mai bun meci al meu. Ne-am luptat cu toţii, am suferit cu toţii. A fost un meci greu împotriva unei echipe care a jucat, ştiam că driblează bine. Mă bucur pentru acest egal şi pentru acest punct adus acasă.

După ce a primit primul gol am avut o şansă bună de a dubla avantajul. În fotbal poţi greşi, greşim cu toţii, am câştigat un punct şi tot suntem acolo.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. Ai fost generos la faza golului, un gest frumos) Eram în stânga şi am preferat să nu risc, l-am văzut pe Benek care era poziţionat mai bine decât mine. Şi Dennis era în spate, dar nu l-am văzut.”

Sunt bine, mă antrenez bine şi nu am avut probleme de când am început anul acesta. Sunt foarte mulţumit de asta”, a declarat Valentin Mihăilă, potrivit parmalive.com.

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assistul superb din Como – Parma 1-1

Jurnaliștii publicației parmalive.com au vorbit despre meciul făcut de Mihăilă. Aceșita l-au lăudat pe român pentru assist-ul superb pe care l-a oferit de golul marcat de Benedyczak.

Reclamă

Totodată, pentru prestație, italienii i-au acordat nota de 6,5.

„Mihăilă (nota 6,5): Pe partea dreaptă, pe partea stângă și în centrul atacului. Pecchia l-a utilizat pe toate pozițiile astăzi, iar românul a confirmat cu o pasă decisivă și cu mai multe curse, prin care și-a ajutat echipa.

Totuși, uneori îi lipsește sclipirea la ocaziile ofensive. După schimbarea sa, echipa a arătat mai defensiv”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Totodată, aceștia au vorbit și despre Dennis Man, care a fost schimbat la pauză. Românul a primit cea mai mică notă din partea italienilor, iar prestația acestuia a fost criticată:

„Dennis Man (nota 5,5): Terenul nu l-a ajutat astăzi, dar a fost clar că nu a avut o zi bună. S-a complicat prea mult. În anumite momente a avut ocazia să șuteze, dar nu a făcut-o cu puterea necesară”, au mai scris italienii, după meciul care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și