Închide meniul
Video

„Ai fost generos, e un gest frumos”. Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 10:53

Reclamă

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como - Parma

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci / Profimedia

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma. Liderul din Serie B a remizat în etapa cu numărul 26, scor 1-1, iar Mihăilă a pasat decisiv la golul marcat de Benedyczak.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o cursă de senzaţie a internaţionalului român, care şi-a driblat şi un adversar în careul lui Como, acesta a preferat să îi paseze polonezului, chiar dacă se afla într-o poziţie foarte bună pentru a marca.

Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma

La finalul partidei, Valentin Mihăilă a vorbit despre faza prin care Parma a deschis scorul şi a spus că este mulţumit de faptul că liderul din Serie B a plecat acasă cu un punct, la finalul unei deplasări dificile:

„Nu ştiu dacă este cel mai bun meci al meu. Ne-am luptat cu toţii, am suferit cu toţii. A fost un meci greu împotriva unei echipe care a jucat, ştiam că driblează bine. Mă bucur pentru acest egal şi pentru acest punct adus acasă.

După ce a primit primul gol am avut o şansă bună de a dubla avantajul. În fotbal poţi greşi, greşim cu toţii, am câştigat un punct şi tot suntem acolo.

Reclamă

(n.r. Ai fost generos la faza golului, un gest frumos) Eram în stânga şi am preferat să nu risc, l-am văzut pe Benek care era poziţionat mai bine decât mine. Şi Dennis era în spate, dar nu l-am văzut.”

Sunt bine, mă antrenez bine şi nu am avut probleme de când am început anul acesta. Sunt foarte mulţumit de asta”, a declarat Valentin Mihăilă, potrivit parmalive.com.

Ce au scris italienii despre Valentin Mihăilă, după assistul superb din Como – Parma 1-1

Jurnaliștii publicației parmalive.com au vorbit despre meciul făcut de Mihăilă. Aceșita l-au lăudat pe român pentru assist-ul superb pe care l-a oferit de golul marcat de Benedyczak.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, pentru prestație, italienii i-au acordat nota de 6,5.

„Mihăilă (nota 6,5): Pe partea dreaptă, pe partea stângă și în centrul atacului. Pecchia l-a utilizat pe toate pozițiile astăzi, iar românul a confirmat cu o pasă decisivă și cu mai multe curse, prin care și-a ajutat echipa.

Totuși, uneori îi lipsește sclipirea la ocaziile ofensive. După schimbarea sa, echipa a arătat mai defensiv”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Totodată, aceștia au vorbit și despre Dennis Man, care a fost schimbat la pauză. Românul a primit cea mai mică notă din partea italienilor, iar prestația acestuia a fost criticată:

„Dennis Man (nota 5,5): Terenul nu l-a ajutat astăzi, dar a fost clar că nu a avut o zi bună. S-a complicat prea mult. În anumite momente a avut ocazia să șuteze, dar nu a făcut-o cu puterea necesară”, au mai scris italienii, după meciul care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și