Închide meniul

Alberto Gilardino, debusolat după Cagliari – Genoa 0-0, transmis exclusiv în AntenaPLAY: “Există urme de regret!”. Ce a spus antrenorul lui Pușcaș, Drăguș și Drăgușin

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 9:11

Alberto Gilardino, debusolat după Cagliari – Genoa 0-0, transmis exclusiv în AntenaPLAY: “Există urme de regret!”. Ce a spus antrenorul lui Pușcaș, Drăguș și Drăgușin

George Pușcaș a fost titular în Cagliari - Genoa 0-0

George Pușcaș a fost titular în Cagliari - Genoa 0-0 / Profimedia

Alberto Gilardino s-a arătat debusolat după meciul Cagliari – Genoa 0-0, transmis exclusiv în AntenaPLAY. Echipa românilor George Pușcaș, Radu Drăgușin și Denis Drăguș a plecat cu un singur punct de pe terenul lui Cagliari, în etapa a 27-a din Serie B. La finalul partidei, Gilardino a dezvăluit că și-ar fi dorit victoria, ținând cont de numeroasele ocazii create de Pușcaș și coechipierii săi din atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a fost extrem de activ în prima repriză a meciului și putea să înscrie în două faze. Portarul și defensiva bine pusă la punct a lui Cagliari au făcut însă ca scorul să rămână 0-0.

Alberto Gilardino, debusolat după Cagliari – Genoa 0-0, transmis exclusiv în AntenaPLAY

Alberto Gilardino a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi, însă n-a putut ascunde faptul că și-ar fi dorit să obțină toate cele 3 puncte.

Gilardino consideră că Serie B este un campionat echilibrat, iar din acest motiv nu își face planuri pe termen lung și se gândește la fiecare meci în parte.

“Nu este rezultatul pe care îl așteptam pentru că ne doream să câștigăm. Știam că nu va fi ușor împotriva celor de la Cagliari. Au început un drum nou în acest sezon, iar odată cu venirea lui Ranieri au ajuns la alt standard. A fost un meci strâns, dar noi am avut ocaziile mai mari și există un oarecare regret că nu am plecat cu cele 3 puncte. Băieții au trecut un alt test important, iar acum suntem pregătiți pentru meciul de luni (n.r. – cu Cosenza).

Reclamă

De când am venit aici, am avut un plan clar în minte: să iau fiecare meci în parte. Nu vreau să gândesc pe termen lung. Bineînțeles că am obiectivele mele, dar acest campionat te face să gândești pe termen scurt. Serie B este un campionat foarte echilibrat și e dificil să îți faci planuri până la final. Avem obiective importante ca echipă, dar vom lua pas cu pas. Am văzut că băieții au dat totul și sunt liniștit.

Cagliari a jucat cu multe mingi pe diagonală, iar eu mi-am dorit să fim mai puternici în jumătatea adversă. Am avut multe ocazii în a doua repriză. Există urme de regret, dar rămânem cu un punct important obținut”, a spus Alberto Gilardino, după Cagliari – Genoa 0-0, citat de centotrentuno.com.

George Pușcaș și Radu Drăgușin au fost titulari la Genoa în meciul cu Cagliari. Denis Drăguș a fost introdus în minutul 81, în același moment în care Pușcaș a fost înlocuit cu Salceo. Drăgușin a fost singurul jucător român de la Genoa care a evoluat întreaga partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Genoa rămâne pe locul 2 în Serie B, cu 47 de puncte. Echipa lui Gilardino se află la 11 puncte în spatele liderului Frosinone.

George Pușcaș, două ocazii mari de gol în Cagliari – Genoa 0-0

George Pușcaș a fost cel mai periculos jucător al celor de la Genoa, în prima repriză meciului de pe terenul lui Cagliari.

Atacantul român a ieșit prima oară la rampă în minutul 31. Pușcaș a intrat în viteză în careu și a șutat puternic, pe centrul porții. Radunovic a intervenit și a menținut echilibrul pe tabelă.

Pușcaș a fost din nou aproape de gol în minutul 42. Românul a apărut excelent la prima bară, după o centrare, și a încercat să reia spre poartă, dar a fost blocat în ultima clipă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și