Închide meniul

Cagliari – Genoa 0-0, exclusiv în AntenaPLAY! Remiză albă în Serie B, după un meci intens! Pușcaș, două ocazii mari de gol. Drăgușin a luat galben, Drăguș a fost introdus pe final

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 23:29

Cagliari – Genoa 0-0, exclusiv în AntenaPLAY! Remiză albă în Serie B, după un meci intens! Pușcaș, două ocazii mari de gol. Drăgușin a luat galben, Drăguș a fost introdus pe final

Cagliari - Genoa, LIVE VIEO, în exclusivitate în AntenaPLAY

Colaj cu Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș / Profimedia

Meciul Cagliari – Genoa 0-0 a putut fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY! Remiză în Serie B, după un meci intens! George Pușcaș a semnat două ocazii mari de gol pentru oaspeți, în prima repriză a duelului din etapa cu numărul 27 din liga a doua italiană. Radu Drăgușin a luat cartonaș galben, în timp ce Denis Drăguș a fost introdus pe final și a încercat să contribuie la golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș și Radu Drăgușin au fost titulari, în timp ce Denis Drăguș a fost aruncat în luptă în minutul 80. Genoa, echipa celor 3 români, a rămas pe locul 2 în Serie B, cu 47 de puncte. De cealaltă parte, Cagliari se află pe poziția a 7-a, cu 38 de puncte.

Cagliari – Genoa 0-0, exclusiv în AntenaPLAY! Remiză în Serie B, după un meci intens!

FINAL. Cagliari – Genoa 0-0. Remiză albă în Serie B, la finalul unui meci spectaculos.

Min 80. Denis Drăguș intră pe teren, în locul lui Gundmundsson. În același timp, George Pușcaș iese de pe teren, iar în locul său intră Salcedo.

Min 66. Moment inedit! Arbitrul central Paolo Valeri s-a accidentat la gambă și a fost înlocuit cu cel de-al 4-lea oficial.

Reclamă

Min 60. George Pușcaș a pasat elegant cu călcâiul în careu, apoi Gudmundsson a șutat superb spre vinclu. Mingea a fost respinsă in-extremis de apărarea lui Cagliari, iar faza s-a încheiat cu alt șut în blocaj al lui Sturaro.

Min 55. Cagliari marchează după o fază spectaculoasă, dar golul este anulat pentru offside. Nandez trimite în plasă cu capul din plonjon, după două pase din foarfecă. Nandez se afla însă în poziție neregulamentară.

Min 49. Ocazie pentru Cagliari! Noul intrat, Nandez, a finalizat cu un șut în plasa laterală.

Reclamă 4 / 0/3

Min 42. Pușcaș, din nou periculos în careul lui Cagliari! Românul a apărut excelent la prima bară, după o centrare, dar a fost blocat în ultima clipă.

Min 39. Bani a căzut la pământ, după ce a fost placat ca la rugby de un adversar. Fundașul de la Genoa s-a resimțit și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Min 31. George Pușcaș, aproape de gol! Atacantul român a intrat în careu și a șutat puternic, dar Radunovic a intervenit salvator.

Min 22. Cartonaș galben pentru Radu Drăgușin! Fundașul român l-a faultat pe Makoumbou la centrul terenului, în încercarea disperată de a opri o fază periculoasă a lui Cagliari.

Min 21. Jagiello șutează de la marginea careului, dar mingea este respinsă de defensiva lui Cagliari.

Min 19. Emoții în apărarea celor de la Genoa! Portarul Martinez a pasat greșit, iar mingea l-a nimerit pe atacantul gazdelor, Lapadula. Din fericire pentru goalkeeper-ul oaspeților, mingea s-a întors la el.

Min 14. Ocazie Genoa! Vogliacco reia periculos cu capul din fața porții, peste transversală.

Reclamă

Min 8. George Pușcaș cade în careu după un duel cu Dossena și cere penalty. Românul nu l-a impresionat însă pe arbitru, care a făcut semn că n-a fost vreo intervenție neregulamentară.

Min 1. A început meciul „de foc” din Serie B!

VEZI AICI MECIUL ÎN EXCLUSIVITATE ÎN ANTENAPLAY

Update: Radu Drăgușin și George Pușcaș, titulari la Genoa în meciul cu Cagliari.

Echipa de start a lui Cagliari:

Situația din clasament

Genoa ocupă locul secund înaintea acestui duel și se poate apropia de liderul Frosinone în cazul unui succes. Cagliari, de cealaltă parte, este pe poziția a șaptea și luptă pentru calificarea în play-off-ul de promovare.

Genoa are două victorii în ultimele trei etape. Formația românilor Drăgușin, Pușcaș și Drăguș are a doua cea mai bună defensivă din Serie B. De cealaltă parte, Cagliari vine după două remize consecutive și are un golaveraj de doar +2.

În tur, pe terenul celor de la Genoa, cele două formații au încheiat la egalitate, 0-0. Ambele au fost în Serie A în sezonul precedent și au retrogradat împreună.

Drăgușin are două goluri marcate în ultimele două partide

Fundașul român Radu Drăgușin nu își face treaba doar pe faza defensivă, ci și în ofensivă. În precedentele două meciuri, acesta și-a trecut de fiecare dată numele pe lista marcatorilor.

Românul a deschis scorul în meciul cu Spal, câștigat cu scorul de 3-0. În minutul 77, Drăgușin s-a înălțat extraordinar la o centrare și înscris fără probleme cu o lovitură de cap.

De asemenea, a înscris și în duelul cu Modena, 2-2,  după ce a trmis mingea în poartă cu capul, în urma unui corner.

Recomandări
  • Cagliari – Genoa 0-0, exclusiv în AntenaPLAY
  • Remiză în Serie B, după un meci intens

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:55 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-2. Acerbi și Thuram au marcat în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! Vezi toate știrile
Citește și