Închide meniul

Andre Duarte a ajuns sub comanda lui Alessandro Nesta. Fundașul s-a antrenat deja cu Reggiana

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 19:51

Andre Duarte a ajuns sub comanda lui Alessandro Nesta. Fundașul s-a antrenat deja cu Reggiana

Andre Duarte a ajuns sub comanda lui Alessandro Nesta

Andre Duarte, în timpul unui meci / Hepta

Andre Duarte a ajuns sub comanda lui Alessandro Nesta. Fostul fundaș de la FC U Craiova 1948 se află în cantonamentul celor de la Reggiana, din Toano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul portughez va evolua, din sezonul viitor, în Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Andre Duarte a ajuns sub comanda lui Alessandro Nesta. Portughezul completează defensiva lui Reggiana

Potrivit informațiilor oferite de presa din Italia, Andre Duarte s-a antrenat deja cu jucătorii de la Reggiana și este considerat o soluție bună pentru defensiva formației. Acesta ar urma să devină un om de bază la „Teste Quadre”.

„Fundașul portughez Andre Duarte s-a alăturat noilor coechipieri după ce a efectuat vizita medicală. Acesta a venit la Reggiana pentru a completa sistemul defensiv alcătuit de Alessandro Nesta. După experiența din România, acesta va debuta în fotbalul italian.

Directorul sportiv Roberto Goretti a mers în Portugalia pentru a-l aduce la echipă pe jucător. Acesta a mai fost dorit și de formația spaniolă Real Zaragoza”, au notat jurnaliștii de la gazzettadireggio.it.

Reclamă

Acesta s-a alăturat clubului din Serie B, care are ca obiectiv menținerea în al doilea eșalon al fotbalului italian. Potrivit sursei citate anterior, jucătorul cotat la 750.000 de euro, conform Transfermarkt, a mai fost dorit și de Real Zaragoza, echipă care joacă în La Liga 2.

În sezonul trecut, Andre Duarte a fost legitimat la FC U Craiova 1948.  La gruparea din Bănie, Duarte a jucat 45 de partide, în care a reușit să marcheze un singur gol. În cariera sa, jucătorul în vârstă de 25 de ani a mai fost legitimat la Loures, Sacavenense, Estoril, Alverca, Praiense, Estrela și FC U Craiova 1948, iar acum își va începe aventura la gruparea italiană Reggiana, echipă nou promovată în Serie B

Mesajul lui Andre Duarte, la final de sezon

Andre Duarte a avut un mesaj pentru fanii lui FC U Craiova 1948, la finalul unui sezon în care oltenii au fost aproape de cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Încă un an se apropie de final. Dintre toți, cel mai provocator și dificil, atât profesional, cât și personal, dar termin cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, mulțumesc colegilor mei care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi în care am ajuns. În al doilea rând, un cuvânt adresat fanilor care au arătat întotdeauna o imensă bunătate față de mine pe care nu o voi uita niciodată. În cele din urmă, mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în carieră și mi-au oferit ocazia să arăt ce pot la un nivel superior.

După 45 de jocuri și 4110 minute, este timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru noul sezon care urmează, care cu siguranță îmi va aduce noi provocări și obiective”, a scris Andre Duarte pe Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și