Închide meniul

Antrenorul lui Bari a lămurit situația lui Malcom Edjouma

Dan Roșu Publicat: 28 august 2023, 9:34

Reclamă
Antrenorul lui Bari a lămurit situația lui Malcom Edjouma

Antrenorul lui Bari a lămurit situația lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în timpul unui meci / Profimedia Images

Michele Mignani, antrenorul lui Bari, a lămurit situația lui Malcom Edjouma, care nu a fost încă folosit la capacitate maximă în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul împrumutat de la FCSB nu a prins decât 13 minute în meciurile cu Palermo și Cremonese. Opt atingeri de balon a avut Edjouma în cele 13 minute, iar Mignani a venit cu explicații.

Antrenorul lui Bari a lămurit situația lui Malcom Edjouma

„După părerea mea, Edjouma este un mijlocaș ofensiv. A sosit prea recent ca să-l arunc într-un joc ca acesta, care este pur defensiv și care implică multe sarcini defensive.

Eu cred că a intrat bine, a avut spiritul potrivit. În ceea ce privește problema privind limba italiană, l-am pus pe Scheidler alături de el, i-am spus să-l îndrume pe Edjouma, așa cum au făcut și Sibilli, respectiv Nasti”, a spus Mignani, citat de tuttobari.com.

Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari

Mijlocaşul francez a fost împrumutat de FCSB la gruparea din Serie B şi va putea fi urmărit în acest sezon în AntenaPLAY.

Reclamă

Malcom Edjouma a petrecut doi ani şi jumătate în România. El a ajuns la începutul anului 2021 la FC Botoşani, după care s-a transferat la FCSB în februarie 2022, pentru 330.000 de euro.

Potrivit pianetabari.com, FCSB va încasa 150.000 de euro pentru împrumutul lui Malcom Edjouma. În contractul de împrumut este inclusă o clauză prin care Bari trebuie să îi mai achite lui FCSB 650.000 de euro dacă echipa va promova în Serie A sau dacă Edjouma va juca în 70% din partidele din campionat.

Malcom Edjouma: „E un pas mare pentru mine! Sper ca FCSB să câştige titlul”

Malcom Edjouma a oferit declaraţii despre plecarea lui la Bari.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și