Închide meniul

Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari! Mijlocaşul a semnat cu formaţia din Serie B

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 14:19

Reclamă
Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari! Mijlocaşul a semnat cu formaţia din Serie B

Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari

Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari / Facebook SSC Bari

Malcom Edjouma a fost prezentat oficial la Bari! Mijlocaşul francez a fost împrumutat de FCSB la gruparea din Serie B şi va putea fi urmărit în acest sezon în AntenaPLAY, începând cu 19 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a petrecut doi ani şi jumătate în România. El a ajuns la începutul anului 2021 la FC Botoşani, după care s-a transferat la FCSB în februarie 2022, pentru 330.000 de euro.

Malcom Edjouma, prezentat oficial la Bari! Mijlocaşul a semnat cu formaţia din Serie B

Potrivit pianetabari.com, FCSB va încasa 150.000 de euro pentru împrumutul lui Malcom Edjouma. În contractul de împrumut este inclusă o clauză prin care Bari trebuie să îi mai achite lui FCSB 650.000 de euro dacă echipa va promova în Serie A sau dacă Edjouma va juca în 70% din partidele din campionat.

„SSC Bari anunță că a achiziționat de la Fotbal Club Steaua București (n.r. FCSB), cu formula unui împrumut cu opțiune de cumpărare, drepturile asupra performanțelor sportive ale fotbalistului Malcom Sylas Edjouma Laouari.

De când va fi eliberat transferul de la Federația Română, mijlocașul francez va fi imediat disponibil antrenorului Mignani și va purta tricoul cu numărul 24″, a anunţat formaţia din Serie B, prin intermediul contului oficial de Facebook.

Reclamă

Malcom Edjouma: „E un pas mare pentru mine! Sper ca FCSB să câştige titlul”

Malcom Edjouma a oferit declaraţii despre plecarea lui la Bari.

„Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper că da. El și-a dorit foarte mult acest transfer și într-un final am reușit să îl închidem. (Pleacă fericit de la FCSB sau mai degrabă supărat că nu prea a prins echipa în ultima perioadă?) Trebuie să îl întrebați pe el despre chestia asta. Eu sper că este fericit, e un pas important pentru el. Bari e echipa a doua a lui Napoli și are șansa lui.

(Mai urmează și alte plecări de la FCSB?) Este posibil orice în perioada de transferuri. O să vedem în zilele următoare”, a spus Florin Vulturar la plecarea din România, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și