Închide meniul

Antrenorul lui Bari, încântat de venirea lui Malcom Edjouma. Cu cine l-a comparat pe mijlocaşul adus de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 19:58

Reclamă
Antrenorul lui Bari, încântat de venirea lui Malcom Edjouma. Cu cine l-a comparat pe mijlocaşul adus de la FCSB

Antrenorul lui Bari, încântat de venirea lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma a semnat cu Bari / Facebook Bari

Antrenorul lui Bari este încântat de venirea lui Malcom Edjouma. Michele Mignani a vorbit despre noua achiziţie făcută de echipa lui, cu o zi înainte de startul noului sezon din Serie B. Mijlocaşul francez a fost împrumutat pentru un an cu 200.000 de euro, dar în contract este inclusă şi o clauză de 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mignani a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Bari – Palermo, care va fi mâine, de la ora 21:30, în direct în AntenaPLAY. Acesta a anunţat că sunt şanse mici ca Edjouma să fie titularizat.

Antrenorul lui Bari, încântat de venirea lui Malcom Edjouma

Tehnicianul celor de la Bari l-a comparat pe jucătorul venit de la FCSB cu Michael Folorunsho. Mijlocaşul italian a impresionat sezonul trecut. Împrumutat de la Napoli, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a marcat 8 goluri în 30 de meciuri. Acum a fost împrumutat de Napoli în Serie A, la Verona.

Edjouma poate jucat atât mijlocaş, cât şi mijlocaş ofensiv. Îl urmărim de o lună! Păstrând proporţiile, poate fi comparat cu Folorunsho.

Malcom este gata de a juca, dar este riscant să îl folosim în formula de start. Totuşi are numai câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri. În linia mediană va reveni, cu siguranţp, Maiello„, a declarat Michele Mignani, potrivit ruetir.com.

Reclamă

Fanii lui Bari promit spectacol în tribune în noul sezon din Serie B. Au fost vândute deja 8.000 de abonamente şi s-au vândut alte 12.000 de bilete pentru meciul cu Palermo, care va fi în AntenaPLAY.

Împrumutul lui Malcom Edjouma a fost oficializat.

SSC Bari anunță că a achiziționat de la Fotbal Club Steaua București (n.r. FCSB), cu formula unui împrumut cu opțiune de cumpărare, drepturile asupra performanțelor sportive ale fotbalistului Malcom Sylas Edjouma Laouari.

Reclamă 4 / 0/3

De când va fi eliberat transferul de la Federația Română, mijlocașul francez va fi imediat disponibil antrenorului Mignani și va purta tricoul cu numărul 24″, a anunţat formaţia din Serie B, prin intermediul contului oficial de Facebook.

Malcom Edjouma: „E un pas mare pentru mine! Sper ca FCSB să câştige titlul”

Malcom Edjouma a plecat de la FCSB chiar înaintea returului cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Mijlocaşul de 26 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.5 mişlioane de euro, a oferit declaraţii despre plecarea lui la Bari.

Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și