Închide meniul

Dennis Man, gol superb şi două assisturi pentru Parma! Meci mare făcut de internaţionalul român

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 17:00 / Actualizat: 23 decembrie 2023, 22:42

Reclamă
Dennis Man, gol superb şi două assisturi pentru Parma! Meci mare făcut de internaţionalul român

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport după ultimul meci la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a marcat un gol superb şi a oferit două assisturi pentru Parma, în victoria „cruciaţilor” cu Ternana, scor 3-1. Man a marcat în minutul 10 şi a pasat decisiv pentru golurile marcate de Cyprien (min. 52) şi Bernabe (min. 55).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma e pe primul loc în Serie B, campionat care se vede live în AntenaPLAY. Trupa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă are 38 de puncte, după 18 etape disputate, cu 4 mai mult decât echipa clasată pe 2, Venezia.

Dennis Man, gol superb şi două assisturi pentru Parma!

Dennis Man a început ca titular duelul cu Ternana. Parma s-a văzut condusă încă din startul meciului, după ce Raimondo a punctat în minutul 8, din pasa lui Corrado.

Două minute mai târziu, Dennis Man a ieşit la rampă. Mijlocaşul român a reuşit să egaleze, din pasa lui Bernabe.

Parma a pus balonul în joc de la mijlocul terenului, după golul marcat de Ternana. După o fază superbă de atac, Bernabe i-a pasat cu călcâiul internaţionalui român, care a driblat un adversar şi a punctat fără emoţii.

Reclamă

Dennis Man nu mai reuşise să marcheze pentru Parma de la începutul lunii noiembrie. La momentul respectiv, internaţionalul român avea o serie de patru meciuri consecutive cu cel puţin un gol marcat.

Dennis Man a ajuns astfel la nouă goluri marcate pentru Parma, în toate competiţiile. Internaţionalul român a bifat 17 meciuri în această stagiune pentru liderul din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a contribuit la toate cele 3 goluri marcate de Parma în victoria cu 3-1 cu Ternana. Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a fost rezervă.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi în presa din Italia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost lăudaţi în presa din Italia, după eliminarea dramatică a Parmei din Cupa Italiei. În ciuda faptului că Man a ratat la loviturile de departajare, jurnaliştii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul şi Mihăilă.

Mihăilă a avut o prestaţie foarte bună, şi a pasat decisiv la unul dintre golurile echipei sale, după o fază superbă creată în atac. Jurnaliştii din Peninsulă au notat că Mihăilă a avut o atitudine bună şi a dat totul pe teren pentru Parma, arătând semne pozitive după perioada dificilă pe care a traversat-o.

„A avut o ocazie mare și ar fi putut înlătura suspansul din meci. Părea începutul unei alte seri proaste, dar, de data aceasta, Mihăilă reacționează, recuperează o minge și îl servește pe Bonny în mijlocul careului. Laude pentru atitudinea lui: de multe ori aleargă înapoi, se sacrifică și îl sprijină pe Coulibaly pe acea bandă. Semne excelente după o perioadă de coșmar”, au notat italienii de la parmalive.com.

De cealaltă parte, Dennis Man a fost şi el lăudat, deşi a ratat o lovitură de la punctul cu var. Italienii susţin că internaţionalul român „şi-a bătut joc de fundaşii adverşi” şi a creat probleme în defensiva Fiorentinei la fiecare fază.

În minutele de final, el a fost singurul capabil să aprindă lumina. Și-a bătut joc de fundașii adversari, driblează pe toată lumea și ajunge la poartă de mai multe ori, dându-i fiori lui Franchi. El singur pune în dificultate întreaga apărare și reaprinde speranțele suporterilor, care au visat în această seară. A ratat însă pentru a doua oară de la punctul cu var, după meciul cu Modena, dar de data aceasta mingea se lovește de stâlp”, a mai notat sura citată mai sus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și