Închide meniul

Ascoli – Parma (sâmbătă, ora 17:15) şi Venezia – Pisa (duminică, ora 17:15) se văd în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 10:52

Ascoli – Parma (sâmbătă, ora 17:15) şi Venezia – Pisa (duminică, ora 17:15) se văd în AntenaPLAY

Ascoli - Parma (sâmbătă, ora 17:15) şi Venezia - Pisa

Jucătorii celor de la Parma / Profimedia

Meciurile Ascoli – Parma (sâmbătă, ora 17:15) şi Venezia – Pisa (duminică, ora 17:15) se vor vedea exclusiv în AntenaPLAY. Dennis Man, Valentim Mihăilă şi Marius Marin sunt pregătiţi pentru o nouă etapă în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul săptămânii va avea loc etapa a 11-a din Serie B. După primele 10 etape, Parma este lider, cu 23 de puncte, cu 2 puncte peste Catanzaro, echipa de pe locul 2, şi cu 3 puncte peste Palermo, formaţia de pe locul 3, care are un meci mai puţin disputat.

Ascoli – Parma (sâmbătă, ora 17:15) şi Venezia – Pisa (duminică, ora 17:15) se văd în AntenaPLAY

Liderul Parma merge la sfârşitul săptămânii pe terenul celor de la Ascoli. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 17:15. Echipa românilor Man şi Mihăilă vine după un succes pe teren propriu, scor 2-1 cu Como.

În meciul din etapa trecută, Dennis Man a deschis scorul în minutul 8, în timp ce Valentin Mihăilă a fost introdus în minutul 63.

De partea cealaltă, Ascoli vine după un succes pe terenul lui Lecco, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Nestorocski şi Quaranta în minutele 34, respectiv 55.

Reclamă

Dacă Parma este lider în Serie B, cu 23 de puncte, Ascoli este pe locul 12, cu 12 puncte.

Tot în etapa cu numărul 11 din Serie B se va juca partida dintre Venezia şi Pisa. Meciul va avea loc duminică, de la ora 17:15.

Gazdele, care ocupă locul 4 după primele 10 etape, cu 18 puncte, vin după o înfrângere pe terenul vcelor de la Reggiana. De partea cealaltă, Pisa, echipa de pe locul 13, cu 12 puncte, vine după un succes pe teren propriu. Echipa lui Marius Marin s-a impus cu 2-1 în meciul cu Cittadella.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, lăudat în Italia după golul marcat în Parma – Como!

După meciurile cu Belarus şi Andorra, Dennis Man a revenit la echipa de club cu un gol marcat. Parma a răspuns foarte bine după prima înfrângere din acest sezon, suferită etapa trecută, şi s-a impus cu 2-1 în partida de pe teren propriu cu Como.

În minutul 8, Dennis Man a pătruns în careu după o combinaţie cu Benedyczak şi a înscris cu un şut superb. Prestaţia internaţionalului român a fost apreciată în Italia, el primind nota 7.

„Golul său a deschis jocul, apoi a făcut ravagii în spatele adversarilor şi şi-a ajutat foarte mult apărarea”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com despre prestaţia lui Dennis Man.

Din nefericire, nu acelaşi lucru s-a scris şi despre Valentin Mihăilă, cel care a fost introdus pe teren în minutul 63 şi care nu a reuşit să impresioneze. Mihăilă a fost notat cu 5,5 pentru prestaţia sa.

„Nu a intrat bine în joc. Impresia a fost că a făcut prea multe greşeli pripite”, au mai scris italienii.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și