Închide meniul

Dennis Man, în topul celor mai buni atacanţi din Serie B! Internaţionalul român traversează o formă de vis la Parma

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 20:45

Reclamă
Dennis Man, în topul celor mai buni atacanţi din Serie B! Internaţionalul român traversează o formă de vis la Parma

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man se află în topul celor mai buni atacanţi din acest sezon de Serie B. Internaţionalul român traversează o formă de vis la Parma, motiv pentru care se află pe locul secund într-un clasament întocmit de jurnaliştii italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a reuşit să marcheze două goluri, în ultimele patru meciuri la Parma. Serie B se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, în topul celor mai buni atacanţi din Serie B

Prestaţiile lui Dennis Man din acest sezon de Serie B au fost remarcate şi de jurnaliştii italieni. Aceştia l-au inclus pe român şi în topul celor mai buni atacanţi din această stagiune.

În alcătuirea topului, italienii au ţinut cont de notele primite de jucători în partidele de Serie B. Astfel, Dennis Man s-a clasat pe locul secund, după Massimo Coda, jucătorul celor de la Cremonese.

Man a avut media de 6,70, în timp ce Coda a avut 6,75. Pe locul trei se clasează Gennaro Borrelli, de la Brescia, pe patru Estanis Pedrola, de la Sampdoria, şi pe cinci, Raphael Odogwu, de la Sudtirol, conform pianetaserieb.it.

Reclamă

Cum arată topul celor mai buni atacanţi din Serie B:

Dennis Man a suferit o accidentare la începutul sezonului, însă a revenit în forţă pe teren la Parma. În trei dintre ultimele patru meciuri, românul a fost titular, şi a reuşit să marcheze patru goluri.

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma a fost dezvăluit de presa din Italia. Jucătorul cotat la 3.2 milioane de euro are un început spectaculos de Serie B şi a marcat două goluri în direct în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Man mai are contract până în vara lui 2025 cu Parma, dar el putea juca în Serie A încă din acest an. A refuzat însă ofertele venite pe numele lui pe masa lui Giovanni Becali.

Conform Tuttomercatoweb, relaţia excelentă pe care o are cu antrenorul Fabio Pecchia. Fostul jucător de la FCSB e sigur că va urca cu Parma în Serie A şi, după un sezon de vis, ar putea primi oferte mult mai tentante.

Este o călătorie și suntem cu toții fericiți, în primul rând el, pentru că se simte bine și este capabil să ofere continuitate.

L-am avut de la început și, în afară de o mică pauză din cauza unei mici probleme, a fost mereu apt. Ne poate face să vedem viitorul cu mai multă încredere, dar putem accelera acest proces de creștere pentru toată lumea”, a declarat Pecchia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și