Închide meniul
VIDEO

Bari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 23:32

Reclamă
Bari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final

Bari - Brescia și Sudtirol - Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY

George Pușcaș / Profimedia

Meciurile Bari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1 au fost în AntenaPLAY. Partidele au contat pentru ultima etapă a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aceste partide, echipa lui George Pușcaș a scăpat de retrogradarea directă și va juca barajul de menținere în Serie B. Au retrogradat direct Lecco, FeralpiSalo și Ascoli. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Chiar dacă sezonul s-a încheiat, emoțiile continuă pentru echipele de pe locurile 3-8, care se vor lupta în play-off-ul pentru promovarea în Serie A! Iată cum arată clasamentul, după ultima etapă a sezonului din Serie B:

Clasamentul final al sezonului de Serie B / Flashscore.ro.

Bari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1

Min. 64: Sudtirol – Palermo 0-1! Diakite a înscris după un corner!
Min. 57: Bari – Brescia 2-0! Di Cesare a înscris, cu un șut care l-a surprins pe portarul advers!

Min. 26: Bari – Brescia 1-0! Sibilli a reuşit să deschidă scorul, cu noroc. Eroare a portarului oaspeţilor.

Min. 1: Au început meciurile din Serie B.

Reclamă

Echipele de start pentru Bari – Brescia:

BARI (4-2-3-1): Pissardo; Pucino, Vicari, Di Cesare, Ricci; Maiello, Benali; Achik, Acampora, Sibilli; Nasti.

Rezerve: Pellegrini, Maita, Matino, Bellomo, Lulic, Zuzek, Colangiuli, Zanaboni, Pușcaș, Aramu, Kallon, Dorval

BRESCIA (4-3-2-1): Lezzerini; Dickmann, Papetti, Bisoli, Huard; Bertagnoli, van de Looi, Besaggio; Galazzi, Bjarnason; Bianchi.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Andrenacci, Paghera, Cistana, Cartano, Jallow, Nuamah, Fogliata, Olzer, Ferro, Pandini, Ghidini

Echipele de start pentru Sudtirol – Palermo:

SÜDTIROL (3-4-1-2): 12 Drago; 28 Kofler, 3 Cagnano, 55 Masiello (Cap.); 79 Molina, 4 Arrigoni, 42 Peeters, 24 Davi; 8 Mallamo; 33 Merkaj, 90 Odogwu.

Rezerve: 1 Poluzzi, 44 Bonifacio, 5 Vinetot, 9 Pecorino, 11 Ciervo, 15 Broh, 17 Casiraghi, 18 Rover, 23 Rauti, 26 Cisco, 30 Giorgini, 77 Lonardi.

PALERMO (3-4-2-1): 1 Desplanches; 2 Graves, 5 Lucioni, 18 Nedelcearu; 23 Diakité, 8 Segre, 14 Ranocchia, 3 Lund; 11 Insigne, 17 Di Francesco; 9 Brunori (Cap.).

Rezerve: 13 Kanuric, 22 Pigliacelli, 6 Stulac, 7 Mancuso, 15 Marconi, 25 Buttaro, 27 Soleri, 53 Henderson, 70 Traorè.

De cealaltă parte, duelul dintre Sudtirol și Palermo nu are nicio miză în lupta pentru locurile de baraj pentru promovarea în Serie A. Echipa lui Ionuț Nedelcearu și-a asigurat deja această poziție, în timp ce cei de la Sudtirol nu mai au nicio șansă de a ajunge la baraj.

Campioana acestui sezon de Serie B este Parma, care și-a asigurat asfel promovarea directă în Serie A. În momentul de față, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă este prima în clasament, cu 75 de puncte, și nu mai poate pierde prima poziție indiferent de rezultatul înregistrat în ultima etapă.

Reclamă

Toate duelurile din etapa cu numărul 38 se vor juca de la aceași oră, 21:30. După aceste partide se va afla clasamentul final al acestui sezon, însă emoțiile vor continua pentru echipele care luptă pentru promovarea în Serie A, prin intermediul barajului de promovare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și