Închide meniul

Bari – Frosinone 0-0, în AntenaPLAY. Daniel Boloca a fost integralist la oaspeți. Cum arată clasamentul în Serie B

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 19:07

Bari – Frosinone 0-0, în AntenaPLAY. Daniel Boloca a fost integralist la oaspeți. Cum arată clasamentul în Serie B

Bari - Frosinone, LIVE VIDE, exclusiv în AntenaPLAY

Bari - Frosinone/ Profimedia

Bari – Frosinone 0-0, meciul din etapa a 29-a din Serie B, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY, s-a terminat la egalitate. Românul Daniel Boloca a fost titular la oaspeți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frosinone a fost echipa care a avut ocaziile mai importante în duelul cu Bari. Jaime Baez Stabile a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 22, dar mingea trimisă de el a fost respinsă din fața porții de Giacomo Ricci.

O altă ocazie a venit în minutul 75, când tânărul Luca Moro a scăpat singur cu portarul advers, dar execuția sa a fost slabă și a fost blocat.

Românul Daniel Boloca a evoluat tot meciul la Frosinone.

În urma acestui rezultat, cele două echipe își păstrează pozițiile în clasament. Frosinone e lider, cu 62 de puncte, în timp ce Bari rămâne pe locul al doilea, cu 50 de puncte.

Reclamă

Bari – Frosinone 0-0, exclusiv în AntenaPLAY

Min 90: Final de meci! Bari – Frosinone s-a terminat 0-0.

Min 75: Ocazie mare pentru Frosinone! Luca Moro a scăpat singur cu portarul advers, dar execuția sa a fost slabă și a fost blocat.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0 în Bari – Frosinone.

Reclamă 4 / 0/3

Min 22: Ocazie uriașă pentru Frosinone! Giacomo Ricci a respins din fața porții execuția lui Jaime Baez Stabile.

Min 4: Ocazie pentru Bari! Ricci a șutat din interiorul careului, dar a fost blocat de portarul advers.

Min 1: A început meciul dintre Bari și Frosinone.

Echipele de start:

Bari: Caprile – Pucino, Di Cesare, Vicari, Ricci – Molina, Maita, Benedetti – Maiello – Cheddira, Antenucci
Frosinone: Turati – Oyono, Lucioni, Ravanelli, Sampirisi – Rohden, Gelli, Boloca – Baez Stabile, Mulattieri, Caso

Știrea inițială

Frosinone este liderul la zi din Serie B. Trupa lui Fabio Grosso are un avans considerabil în fruntea ligii secunde din Italia, având 61 de puncte, cu 11 mai multe decât ocupanta locului secund, Genoa.

Reclamă

De cealaltă parte, Bari este pe locul 3, cu 49 de puncte. Trupa lui Michele Mignani poate reintra în lupta pentru promovarea directă în Serie A, fiind la strânsă luptă cu Genoa, pentru locul secund.

Ambele formaţii au moral excelent, înaintea confruntării directe. Bari vine după şase meciuri fără înfrângere, în acest interval înregistrând cinci victorii, în timp ce Frosinone ţinteşte al treilea succes la rând, după cele cu Venezia şi Spal, din ultimele două runde.

În meciul din tur, Frosinone s-a impus la limită, cu scorul de 1-0. Gennaro Borrelli a marcat golul victoriei, în prelungirile partidei.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Echipe de tradiție ale fotbalului italian luptă pentru promovarea în Serie A. Parma, Genoa, Cagliari sau Pisa pot fi văzute în timp real, etapă de etapă.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Românii ne-au obișnuit deja cu golurile marcate în Serie B. Olimpiu Moruțan (5), Dennis Man (4) George Pușcaș (3), Radu Drăgușin (2) sau Valentin Mihăilă (2) și-au trecut numele pe lista marcatorilor, în etapele disputate în acest sezon.

Serie B e un campionat foarte dificil, nu e ușor, foarte mult tactic, agresiv, ai nevoie de forță. Important e cum terminăm, nu cum am început. Important e să terminăm pe primele două locuri”, spunea recent Olimpiu Moruțan.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și