Închide meniul
VIDEO

Bari – Palermo 0-0, exclusiv în AntenaPLAY! Malcom Edjouma a debutat la noua sa echipă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 23:35

Reclamă
Bari – Palermo 0-0, exclusiv în AntenaPLAY! Malcom Edjouma a debutat la noua sa echipă

Bari - Palermo 0-0, în AntenaPLAY!

Malcom Edjouma a debutat la Bari/ Profimediaimages

Bari – Palermo 0-0, exclusiv în AntenaPLAY. Partida din prima etapă de Serie B s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro. Malcom Edjouma a debutat la noua sa echipă, fiind trimis în teren în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari a rezistat eroic, după ce a evoluat timp de mai bine de jumătate de oră în dublă inferioritate numerică. Maita şi Di Cesare au văzut cartonaşele roşii. Palermo a reuşit să marcheze în prelungiri, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Bari – Palermo 0-0, exclusiv în AntenaPLAY

Final! Bari – Palermo 0-0! Gazdele au rezistat eroic, după ce au evoluat jumătate de oră în dublă inferioritate numerică.

Min. 90+10! Gol anulat pentru Palermo! Reuşita lui Brunori a fost anulată pe motiv de ofsaid!

Min. 84: Malcom Edjouma debutează la Bari! Fostul mijlocaş al FCSB-ului l-a înlocuit pe Scheidler!

Reclamă

Min. 67: Cartonaş roşu încasat de Di Cesare! Bari rămâne în nouă jucători, după ce Di Cesare a văzut al doilea cartonaş galben!

Min. 50: Cartonaş roşu pentru Maita! Mijlocaşul lui Bari a încasat două cartonaşe roşii în doar două minute şi îşi lasă echipa în inferioritate numerică.

Min. 42: Ocazie pentru Bari! Maita i-a pasat lui Sibili. Mijlocaşul se afla într-o poziţie ideală, în faţa porţii lui Palermo, însă a şutat pe lângă bara laterală a porţii apărate de Pigliacelli.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: Ocazie Bari! Sibili a primit o pasă perfectă în faţa porţii, însă şutul său s-a scurs pe lângă poarta celor de la Palermo.

Min. 1: Începe meciul dintre Bari şi Palermo!

Echipele de start: 

Bari: Brenno, Dorval, Di Cesare, Vicari, Ricci, Benali, Maiello, Maita, Sibilli, Diaw, Nasti

Rezerve: Frattali, Matino, Perrotta, Menez, Bellomo, Faggi, Zuzek, Edjouma, Lops, Pucino, Morachioli, Scheidler

Palermo: Pigliacelli, Mateju, Lucioni, Marconi, Ceccaroni, Gomes, Stulac, Vasic, Insigne, Brunori, Di Mariano

Rezerve: Desplanches, Nespola, Graves, Mancuso, Segre, Nedelcearu, Damiani, Saric, Buttaro, Soleri, Valente

Reclamă

Abia adus la Bari, Malcom Edjouma a fost inclus în lot de Michele Mignani. Poate debuta împotriva echipei lui Ionuţ Nedelcearu şi Mirko Pigliacelli.

Jucătorii lui Bari convocaţi pentru duelul cu Palermo:

Portari: Brenno, Frattali, Polverino
Fundași: Perrotta, Matino, Di Cesare, Zuzek, Vicari, Pucino, Ricci, Dorval
Mijlocași: Maita, Benali, Bellomo, Maiello, Faggi, Edjouma, Lops
Atacanți: Menez, Nasti, Diaw, Sibilli, Scheidler, Morachioli

Antrenorul gazdelor a anunţat că nu îşi doreşte să îl forţeze pe Edjouma, motiv pentru care este de aşteptat ca francezul să înceapă meciul pe bancă.

Edjouma poate jucat atât mijlocaş, cât şi mijlocaş ofensiv. Îl urmărim de o lună! Păstrând proporţiile, poate fi comparat cu Folorunsho.

Malcom este gata de a juca, dar este riscant să îl folosim în formula de start. Totuşi are numai câteva antrenamente alături de noii săi coechipieri. În linia mediană va reveni, cu siguranţp, Maiello„, a declarat Michele Mignani, potrivit ruetir.com.

Edjouma a fost împrumutat pentru un an cu 200.000 de euro, dar în contract este inclusă şi o clauză de 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Malcom Edjouma: „E un pas mare pentru mine! Sper ca FCSB să câştige titlul”

Malcom Edjouma a plecat de la FCSB chiar înaintea returului cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Mijlocaşul de 26 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.5 mişlioane de euro, a oferit declaraţii despre plecarea lui la Bari.

Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

Programul complet al primei etape din Serie B

Vineri 18 august

Bari – Palermo (21:30) – exclusiv în AntenaPLAY

Sâmbătă 19 august

Cosenza – Ascoli (21:30)
Cremonese – Catanzaro (21:30)
Ternana – Sampdoria (21:30)

Duminică 20 august

Sudtirol – Spezia (19:00)
Parma – Feralpisalo (21:30)
Cittadella – Reggiana (21:30)
Venezia – Como (21:30) – exclusiv în AntenaPLAY

Pisa – Lecco a fost amânat

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și