Închide meniul
VIDEO

Bari – Sudtirol 2-1 în AntenaPLAY. Victorie pentru echipa lui Malcom Edjouma. Di Cesare a marcat cu un şut superb la colţul lung

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 17:00

Reclamă
Bari – Sudtirol 2-1 în AntenaPLAY. Victorie pentru echipa lui Malcom Edjouma. Di Cesare a marcat cu un şut superb la colţul lung

Bari - Sudtirol LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii de la Bari, în timpu unui meci / Profimedia

Bari – Sudtirol 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Malcom Edjouma s-a impus la limită, după un gol superb marcat de Di Cesare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari a deschis scorul prin Sibili, dar oaspeţii au egalat în minutul 36 prin Vinetot. Golul victoriei echipei lui Edjouma a fost marcat de Di Cesare, cu un şut superb din voleu. Edjouma a fost rezervă.

Bari – Sudtirol 2-1

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Echipa lui Malcom Edjouma s-a impus la limită.

Min. 70: Bari – Sudtirol 2-1! Di Cesare a marcat cu un voleu superb la colţul lung.

Min. 36: Bari – Sudtirol 1-1! Vinetot a restabilit egalitatea, în urma unui corner.

Reclamă

Min. 24: Bari – Sudtirol 1-0! Sibilli a transformat o lovitură de la 11 metri!

Min. 16: Cartonaș roșu încasat de un jucător de la Sudtirol! Cuomo a văzut roșu direct după o intrare criminală! Faza a fost revăzută cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru partida dintre Bari și Sudtirol:

Bari (4-3-3): Brenno; Pucino, Di Cesare, Vicari, Ricci; Koutsoupias, Benali, Acampora; Aramu, Sibilli, Achik.

Rezerve: Pissardo, Matino, Zuzek, Dorval, Frabotta, Bellomo, Faggi, Edjouma, Maita, Menez, Morachioli, Ahmetaj.

Sudtirol (4-4-2): Poluzzi; Ghiringhelli, Giorgini, Cuomo, Davi; Lunetta, Tait, Peeters, Casiraghi; Rauti, Merkaj.

Rezerve: Drago, Arlanch, Shiba, Vinetot, Cagnano, Broh, Ciervo, Cisco, Kofler, Lonardi, Moutassime, Pecorino.

Bari primește vizita celor de la Sudtirol după ce, în etapa precedentă, a fot învinsă de cel de la Lecco, cu scorul de 0-1. De cealaltă parte, oaspeții de astăzi au pierdut duelul cu cei de la Como, tot cu scorul de 0-1.

Ultimul duel direct dintre cele două formații a avut loc pe data de 2 iunie a acestui an. La momentul respectiv, cei de la Bari s-au impus cu scorul de 1-0.

Reclamă

În cazul în care echipa lui Malcom Edjouma va câștiga acest meci va urca, cel puțin temporar, pe locul al 9-lea în Serie B. De cealaltă parte, cei de la Sudtirol ar putea urca, în cel mai fericit scenariu, tot până pe poziția a 9-a.

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma, mijlocaşul de 27 de ani care a fost împrumutat de FCSB la Bari. Francezul care a fost jucător de bază, sezonul trecut, la vicecampioana Ligii 1, a ajuns rezervă în Serie B. În condiţiile date, are zilele numărate în Serie B.

Edjouma are trecută în contract o clauză prin care poate fi transferat definitiv, în vara anului viitor. Totuşi, şansele de a rămâne la Bari sunt infime. Potrivit jurnaliştilor italieni, este tot mai aproape de a reveni la FCSB încă din această iarnă.

„Sentimentul este că e puțin probabil să existe o schimbare reală de viteză înainte de fereastra de transferuri din ianuarie. Atunci va fi necesar să i se ofere antrenorului Pasquale Marino jucători capabili să-i înţeleagă pe deplin conceptele de fotbal agresiv și proactiv.

Procesul de creștere este încetinit și de lipsa de utilitate și de adaptarea dificilă a jucătorilor care ar fi trebuit să audcă o valoare adăugată, ca în şi în cazul lui Aramu și a francezului Edjouma”, au transmis jurnaliştii italieni de la Repubblica, citaţi de tuttobari.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și