Închide meniul

Bari – Sudtirol, prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A. Dueluri încinse între echipele din Serie B

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 23:52

Bari – Sudtirol, prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A. Dueluri încinse între echipele din Serie B

Sudtirol, în semifinalele playoff-ului de promovare în Serie A

Profimedia

Bari – Sudtirol este prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A. Sudtitol şi-a asigurat prezenţa în semifinale după ce a trecut la limită de Reggina, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sudtirol s-a impus dramatic în faţa celor de la Reggina şi speră în continuare la promovarea în Serie A.

Bari – Sudtirol, prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A

Golul victoriei celor de la Sudtirol a fost marcat de Casiraghi, în minutul 89 al partidei cu Reggina. Pe cealaltă parte de tablou a playoff-ului, Parma, echipa lui Dennis Man şi Valentina Mihăilă, va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Cagliari şi Venezia.

George Puşcaş, mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B

George Puşcaş a avut un mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B. Atacantul de 27 de ani a promovat cu Genoa pe prima scenă a fotbalului din Italia şi a sărbătorit pe cinste alături de Radu Drăguşin şi Denis Drăguş.

Nu mai puţin de 11 români s-au duelat în Serie B. Primul loc a fost ocupat de echipa lui Daniel Boloca, Frosinone. Lupta pentru promovare continuă LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Puşcaş este încântat că a putut să contribuie decisiv la revenirea lui Genoa în Serie A. A marcat 4 goluri în 25 de meciuri. Le-a transmis un mesaj de luptă şi celorlalţi jucători români şi le-a cerut să facă totul pentru a se impune la echipele lor.

(Reporter: Te-a ajutat faptul că mai ai doi români la echipă?) Da, da, mereu este o atmosferă bună. Ne-am ajutat unii pe alții. Drăguș a venit mai târziu, în ianuarie. Ne-am ajutat reciproc, pentru că noi, românii, mereu în fara țării ne ajutăm și suntem uniți.

Suntem vreo 10 jucători în Serie B, dar eu cred că este un lucru foarte bun. Serie B nu e un campionat ușor. Românii care ajung acolo trebuie să se impună ca să joace, nu poți să mergi acolo și pur și simplu să joci„, a declarat George Puşcaş în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul celor de la Genoa nu ia în calcul un transfer în această vară. A semnat un contract pe trei ani cu trupa lui Gilardino, iar înţelegerea se mai poate prelungi cu încă un sezon.

Da, rămân, m-a cumpărat clubul și vreau să demonstrez și să dau totul pentru echipă și fani. Nu am mai avut nevoie de nimic, când am revenit (n.r. în Italia). A fost ca și o întoarcere acasă. Mă regăsesc, îmi place tot ce e aici în Italia„, a mai spus Puşcaş.

Radu Drăgușin (Genoa), George Pușcaș (Genoa), Denis Drăguș (Genoa), Olimpiu Moruțan (Pisa), Marius Marin (Pisa), Adrian Rus (Pisa), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Daniel Boloca (Frosinone), Alin Toșca (Benevento) sunt românii care au jucat în acest sezon în Serie B.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și