Închide meniul
EXCLUSIV

George Puşcaş, mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B. Şi-a decis viitorul după ce a promovat cu Genoa

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 23:38

Reclamă
George Puşcaş, mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B. Şi-a decis viitorul după ce a promovat cu Genoa

George Puşcaş, mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B

George Puşcaş, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

George Puşcaş a avut un mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B. Atacantul de 27 de ani a promovat cu Genoa pe prima scenă a fotbalului din Italia şi a sărbătorit pe cinste alături de Radu Drăguşin şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai puţin de 11 români s-au duelat în Serie B. Primul loc a fost ocupat de echipa lui Daniel Boloca, Frosinone. Lupta pentru promovare continuă LIVE în AntenaPLAY. Bari, Parma, Cagliari, Sudtirol, Reggina şi Venezia sunt echipele care îşi vor disputa barajul.

George Puşcaş, mesaj de luptă pentru românii care joacă în Serie B

Puşcaş este încântat că a putut să contribuie decisiv la revenirea lui Genoa în Serie A. A marcat 4 goluri în 25 de meciuri. Le-a transmis un mesaj de luptă şi celorlalţi jucători români şi le-a cerut să facă totul pentru a se impune la echipele lor.

(Reporter: Te-a ajutat faptul că mai ai doi români la echipă?) Da, da, mereu este o atmosferă bună. Ne-am ajutat unii pe alții. Drăguș a venit mai târziu, în ianuarie. Ne-am ajutat reciproc, pentru că noi, românii, mereu în fara țării ne ajutăm și suntem uniți.

Suntem vreo 10 jucători în Serie B, dar eu cred că este un lucru foarte bun. Serie B nu e un campionat ușor. Românii care ajung acolo trebuie să se impună ca să joace, nu poți să mergi acolo și pur și simplu să joci„, a declarat George Puşcaş în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Atacantul celor de la Genoa nu ia în calcul un transfer în această vară. A semnat un contract pe trei ani cu trupa lui Gilardino, iar înţelegerea se mai poate prelungi cu încă un sezon.

Da, rămân, m-a cumpărat clubul și vreau să demonstrez și să dau totul pentru echipă și fani. Nu am mai avut nevoie de nimic, când am revenit (n.r. în Italia). A fost ca și o întoarcere acasă. Mă regăsesc, îmi place tot ce e aici în Italia„, a mai spus Puşcaş.

Radu Drăgușin (Genoa), George Pușcaș (Genoa), Denis Drăguș (Genoa), Olimpiu Moruțan (Pisa), Marius Marin (Pisa), Adrian Rus (Pisa), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Daniel Boloca (Frosinone), Alin Toșca (Benevento) sunt românii care au jucat în acest sezon în Serie B.

Reclamă

Mulţi dintre ei se pot revedea la echipa naţională. România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Pisa a renunţat la transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan

Pisa nu este dispusă să plătească cele 5.5 milioane de euro, sumă care reprezintă clauza pentru un transfer definitiv al lui Olimpiu Moruţan.

Singura variantă la care se gândeşte Pisa este încă un împrumut, tot pe un sezon, de la Galatasaray. Rămâne de văzut dacă turcii vor accepta această variantă, dacă ţinem cont că au existat discuţii despre trecerea mijlocaşului în Serie A, la Atalanta sau Torino.

Ţinând cont că echipa a ratat promovarea, investiţia nu ar merita. Moruţab are astfel şanse mici să rămână la Pisa după 31 mai, dacă italienii nu o vor convinge pe Galatasaray pentru încă un împrumut”, notează lanazione.it.

Mijlocaşul de 24 de ani este transferul de titlu la care visează Gigi Becali, dar şansele de a se întoarce la vicecampioana României sunt infime.

Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!„, a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Olimpiu Moruţan a impresionat în acest sezon din Serie B şi a marcat 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive în 35 de meciuri.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și