Închide meniul
VIDEO

Bari – Ternana 3-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Malcom Edjouma a făcut spectacol în Serie B

Bogdan Stănescu Publicat: 13 ianuarie 2024, 17:00

Reclamă
Bari – Ternana 3-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Malcom Edjouma a făcut spectacol în Serie B

Bari - Ternana 3-1

Malcom Edjouma, în timpul unui meci la Bari / Profimedia Images

Bari – Ternana 3-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Malcom Edjouma a făcut un adevărat spectacol în finalul primei reprize. Bari a înscris de 2 ori în doar 3 minute, prin reușitele lui Ricci și Nasti. De asemenea, tot gazdele au punctat și în minutul 83, prin Dorval. Singurul gol al celor de la Ternana a venit în minutul 87, prin Diakite.

După acest rezultat, Bari se află pe locul al 9-lea în eșalonul secund, cu 26 de puncte. De cealaltă parte, Ternana este pe 17, cu 18 puncte. Este de notat faptul că acestea poziții se pot modifica până la finalul etapei, având în vedere că momentan nu s-au jucat toate partidele din etapa a 20-a. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Bari – Ternana 3-1 LIVE VIDEO

Min. 87: Bari – Ternana 3-1! Diakite a dat lovitura! A profitat de o respingere greșită, din interiorul careului, și a trimis puternic mingea direct în poarta lui Brenno.

Min. 83: Bari – Ternana 3-0! Dorval a majorat diferența gazdelor, după o fază care a făcut șah-mat apărarea celor de la Ternana. A primit o pasă excelentă de la Achik și a trimis mingea fără probleme în poarta lui Iannarilli.

Reclamă

Min. 46: A început a doua repriză.

Pauză!

Min. 43: Bari – Ternana 2-0! Gazdele au dat din nou lovitura, prin Nasti

Reclamă 4 / 0/3

Min. 41: Bari – Ternana 1-0! Ricci a deschis scorul

Min. 1: A început partida!

Bari – Ternana Echipele de start

Bari: Brenno – Dorval, Di Cesare, Vicari, Ricci – Maita, Benali, Edjouma – Kallon, Nasti, Sibilli

Ternana: Iannarilli – Lucchesi, Sorensen, Diakite – Carboni, Marginean, Luperini, Labojko, Casasola – DiStefano, Raimondo

Transferul lui George Pușcaș la Bari a intrat în impas! Anunțul presei din Italia: „Totul a fost amânat!”

Transferul lui George Pușcaș a intrat în impas! Anunțul a fost făcut în presa din Italia, jurnaliștii din Peninsulă notând faptul că mutarea atacantului român la Bari a fost amânată. Pușcaș era curtat cu insistență de oficialii formației din Serie B.

George Pușcaș poate schimba echipa în această iarnă. La Genoa, atacantul a fost mai mult rezervă, și nu a marcat niciun gol, astfel că trupa din Serie A este dispusă să renunțe la serviciile sale.

Conform presei din Italia, transferul lui George Pușcaș la Bari s-a complicat. Atacantul român este pe placul directorului sportiv al clubului din Serie B, însă mutarea este departe de a se oficializa. Jurnaliștii din Peninsulă au mai transmis că oficialii lui Bari caută și alte variante pentru postul de atacant, în locul lui George Pușcaș, iar totul va deveni mai clar în următoarea săptămână.

Reclamă

Italienii mai notează faptul că vârful naționalei nu se află în lotul celor de la Genoa, pentru meciul cu Torino din această rundă, fapt ce demonstrează faptul că Pușcaș nu se mai află în planurile lui Alberto Gilardino.

Totul a fost amânat în cazul Pușcaș. Atacantul român, curtat de directorul sportiv al lui Bari, Ciro Polito, dar și de Spezia, nu a fost convocat de Genoa pentru meciul de azi cu Torino, iar viitorul său este cu siguranță departe de Genoa.

După discuțiile intense din ultimele zile dintre Bari și Genoa, va trebui să așteptăm cu siguranță săptămâna următoare pentru a înțelege ce se întâmplă. Între timp, directorul sportiv al lui Bari caută și alte posibile alternative”, au transmis italienii de la ledicoladelsud.it.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și