Închide meniul

Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man! Germanii oferă până la 18 milioane de euro pentru românul de la Parma

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 13:48

Reclamă
Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man! Germanii oferă până la 18 milioane de euro pentru românul de la Parma

Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man

Dennis Man / Profimedia

Potrivit presei din Italia, Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man! Românul are un sezon de vis la Parma, iar formația din Bundesliga e pe urmele acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja cunoscut faptul că oficialii germani au fost dați pe spate de evoluțiile lui Dennis Man de la Parma, care se văd exclusiv în AntenaPLAY! Aceștia pregătesc totuși o ofertă colosală pentru fostul jucător de la FCSB.

Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man

Potrivit informațiilor oferite de tuttomercatoweb.com, oficialii de la Borussia Dortmund pregătesc o ofertă între 15 și 18 milioane de euro pentru starul lui Fabio Pecchia.

”Borussia Dortmund presează pentru Man de la Parma: evaluare între 15 și 18 milioane de euro”, a titrat sursa menționată mai sus.

Tot italienii anunță că Parma ar putea fi tentată să îi prelungească contractul românului, însă pretențiile sale salariale sunt pe măsură. Fostul jucător de la FCSB vrea un salariu de 1,8 milioane de euro pe sezon.

Reclamă

„Jucătorul are un contract cu Parma valabil până la 30 iunie 2025: părțile discută de luni de zile despre reînnoirea contractului său, dar în acest moment fumul alb nu este atât de aproape.

Cererea sa este de 1,8 milioane de euro net pe sezon, o creștere salarială semnificativă.

Nu este exclus ca președintele Krause să accepte în cele din urmă, dar la BVB nu este ușor să spui nu și, tocmai de aceea, dacă clubul german forțează mâna pentru a-l cumpăra, va fi dificil să fie păstat în Italia: evaluarea sa este între 15 și 18 milioane de euro”, notează sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0

Iată notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0. Cei doi români au avut o prestație solidă în cadrul acestei partide, iar specialiștii au arătat acest lucru în punctajul pe care l-au oferit, după meci.

Duelul dintre Sudtirol și Parma a contat pentru etapa cu numărul 32 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Specialiștii de la sofascore.ro le-au oferit note mari românilor de la Parma, după duelul din etapa cu numărul 32. Valentin Mihăilă a primit punctajul de 7,3, în timp ce Dennis Man a obținut nota de 7,6, cea mai mare din echipa lui Fabio Pecchia.

În cadrul meciului, Mihăilă s-a remarcat printr-un șut excepțional, care, din păcate pentru român, a lovit bara. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost schimbat de tehnicianul lui Parma în minutul 78, iar în locul lui a intrat Hernani.

De cealaltă parte, Dennis Man a creat mai multe ocazii periculoase. Românul și-a etalat, din nou, viteza și abilitatea de senzație de a controla balonul. Totuși, acesta nu a reușit să fie decisiv pentru echipa lui Pecchia, iar scorul final al partidei a fost de 0-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” Vezi toate știrile
Citește și