Închide meniul
VIDEO

Brescia – Palermo 4-2, în AntenaPLAY. Borrelli, gol cu călcâiul. Repriză de coşmar pentru Mirko Pigliacelli

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 17:50

Brescia – Palermo 4-2, în AntenaPLAY. Borrelli, gol cu călcâiul. Repriză de coşmar pentru Mirko Pigliacelli

Brescia - Palermo 4-2, în AntenaPLAY. Borrelli, gol cu călcâiul. Repriză de coşmar pentru Mirko Pigliacelli

Mirko Pigliacelli / Profimedia Images

Brescia – Palermo 4-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu a fost titular la Palermo. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brescia a obţinut o victorie foarte importantă. Mirko Pigliacelli a primit 4 goluri în prima repriză. Brescia a urcat pe locul 7 în Serie B în urma acestei victorii. Palermo a rămas pe 5, cu 46 de puncte.

LIVE VIDEO Brescia – Palermo 4-2, în AntenaPLAY

Min. 90+4: Fluier final! Brescia – Palermo se încheie 4-2

Min. 45+1: Brescia – Palermo 4-2. Di Francesco a deviat mingea în propria poartă. Repriză de coşmar pentru Pigliacelli.

Min. 40: Brescia – Palermo 3-2. Borrelli a marcat cu o lovitură de cap plasată.

Reclamă

Min. 30: Brescia – Palermo 2-2. Paghera a egalat cu un şut fabulos de la 20 de metri.

Min. 13: Brescia – Palermo 1-2. Di Francesco a marcat cu un şut deviat de la marginea careului.

Min. 5: Brescia – Palermo 1-1. Brunori a egalat din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Brescia – Palermo 1-0. Borelli a deschis scorul dup[ 30 de secunde, cu o execuţie cu câlcâiul.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start:

Brescia: Avella – Dickmann, Papetti, Adorni, Jallow – Bisoli, Paghera, Besaggio – Galazzi – Borrelli, Bianchi.

Palermo: Pigliacelli – Marconi, Nedelcearu, Graves, Lund – Gomes, Coulibaly – Henerson, Di Mariano, Di Francesco – Brunori.

Ionuț Nedelcearu a refuzat-o pe Dinamo! Decizia fundașului

Ionuţ Nedelcearu a refuzat oferta venită din partea oficialilor din Ștefan cel Mare în această iarnă. Fostul jucător al formației „alb-roșie” a preferat să continue la Palermo şi nu a luat în calcul o revenire în Liga 1.

Fundașul este un produs al academiei celor de la Dinamo. A fost promovat la prima echipă în anul 2013. A urmat apoi transferul la Ufa, în Rusia, în schimbul sumei de 750.000 de euro.

Reclamă

După experiența din Rusia, Nedelcearu a mai jucat la AEK Atena și la Crotone. A plecat apoi la Palermo, echipă pentru care joacă din vara anului 2022.

În momentul de față, jucătorul cu 25 de selecții în echipa națională a României este cotat la suma de 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în luna decembrie a anului 2019. La momentul respectiv era cotat la 4 milioane de euro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și