Închide meniul

Olimpiu Moruţan e aproape de a reveni la Pisa, în Serie B. Anunţul făcut de italieni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 14:46

Olimpiu Moruţan e aproape de a reveni la Pisa, în Serie B. Anunţul făcut de italieni

Olimpiu Moruţan e aproapre de a reveni la Pisa

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan e aproape de a reveni la Pisa, în Serie B. Renumitul jurnalist Gianluca Di Marzio susţine că Moruţan are şanse mari de a se întoarce la Pisa, echipă pentru care a evoluat sezonul trecut în Serie B, competiţie ce este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan e la un pas să revină la Pisa. Internaţionalul român nu face parte din planurile celor de la Galatasaray în sezonul viitor. Astfel, Pisa vrea să îl împrumute din nou pe Motuşan, cu opţiune de cumpărare definitivă.

Olimpiu Moruţan e aproape de a reveni la Pisa, în Serie B

Olimpiu Moruţan a evoluat la Pisa în sezonul trecut, fiind împrumutat de la Galatasaray. Moruţan a fost coleg de echipă la Pisa cu bunul său prieten Marius Marin. La Pisa mai e legitimat şi Adrian Rus.

Moruţan e cotat de transfermarkt.com la 4,5 milioane de euro. El a fost achiziţionat în 2021 de către Galatasaray de la FCSB, pentru 4,2 milioane de euro.

De Moruţan s-au interesat şi alte două echipe din Serie B. Este vorba de Bari şi de Palermo. Echipa la care evoluzează şi Ionuţ Nedelcearu a făcut ofertă concretă pentru Moruţan. Palermo a pus pe masă o ofertă de împrumut pe un sezon, cu opţiune de cumpărare pentru 6 milioane de euro.

Reclamă

Palermo a declanșat ofensiva pentru Moruțan: împrumut cu obligație de cumpărare. Neftchi Baku a trimis o ofertă către Galatasaray, pentru împrumutul jucătorului, dar românul este aproape de o revenire în Italia.

Cu sprijinul financiar de la City Group, Palermo construiește o echipă care să atace promovarea în Serie A, iar negocierile pentru transferul mijlocașului ofensiv român au fost accelerate în ultimele ore.

Acordul este aproape să fie încheiat, pentru un împrumut cu obligație de cumpărare, în schimbul a 6 milioane de euro, dar sunt anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru activarea clauzei”, au scris jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Reclamă 4 / 0/3

S-a stabilit programul primei etape din Serie B. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY

S-a stabilit programul primei etape din Serie B. Românii din a doua ligă italiană atacă promovarea în Serie A, unul dintre cele mai tari campionate ale lumii.

Serie B începe pe data de 19 august, iar în primele etape se anunță deja dueluri tari. Competiția poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

În cadrul primei etape din Serie B, românii de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă, au o misiune ușoară, cel puțin pe hârtie. Echipa lor va întâlni, pe teren propriu, nou promovata Feralpisalo, echipă cu lotul cotat la 5,85 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ca și o comparație, Parma are lotul cotat la 57,78 milioane de euro, iar cotele adunate ale celor doi români valorează mai mult decât lotul formației nou promovate, adică 5,9 milioane de euro.

Interesant este că în lotul celor de la Feralpisalo se află și un fotbalist român, născut în Italia. Este vorba despre Denis Hergheligiu, care a fost crescut în academia celor de la Atalanta. Acesta se află din 2019 în lotul echipei nou promovate și a contribuit la succesul echipei din sezonul trecut, din Serie C.

Pisa, cealaltă echipă cu doi români legitimați în lot, va juca în prima etapă împotriva celor de la Lecco, o altă echipă nou promovată. Și formația la care joacă Marius Marin și Adrian Rus este favorită în această confruntare.

Nu în ultimul rând, echipa lui Ionuț Nedelcearu, Palermo, joacă în deplasare, împotriva celor de la Bari. Echipa fundașului român a terminat sezonul trecut pe poziția a 9-a în Serie B, în timp ce Bari s-a clasat pe poziția a 3-a, dar a pierdut lupta pentru promovarea în Serie A contra celor de la Cagliari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și