Închide meniul
VIDEO

Ce notă a primit Dennis Man după prestația din Parma – Sudtirol 2-0! Atacantul este într-o formă de senzație

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 19:17

Ce notă a primit Dennis Man după prestația din Parma – Sudtirol 2-0! Atacantul este într-o formă de senzație

Ce notă a primit Dennis Man după prestația din Parma - Sudtirol 2-0

Dennis Man, în tricoul celor de la Parma / Profimedia

Ce notă a primit Dennis Man după prestația din Parma – Sudtirol 2-0! Fostul jucător de la FCSB trece printr-o perioadă senzațională în tricoul „cruciaților”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida de astăzi, jucătorul echipei naționale a reușit să ofere o pasă decisivă, în prima repriză, iar, în actul secund a transformat o lovitură de la 11 metri. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Ce notă a primit Dennis Man după prestația din Parma – Sudtirol 2-0! A fost cel mai bun din echipa lui Fabio Pecchia

După ce a reușit să ofere o pasă decisivă la reușita lui Bonny, din minutul 9 al partidei, atacantul a înscris și un gol, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 57 al duelului de pe terenul celor de la Parma.

Chiar dacă a fost schimbat în minutul 86 al duelului de către tehnicianul Fabio Pecchia, Dennis Man a primit o notă mare pentru prestația din meciul cu Sudtirol, din partea specialiștilor. Acesta a fost notat cu 8,4 pentru faptul că a fost decisiv, de două ori, în cadrul partidei.

Notele din meciul dintre Parma și Sudtirol / Sofascore.ro
Notele din meciul dintre Parma și Sudtirol / Sofascore.ro

Vezi mai jos rezumatul meciului Parma – Sudtirol:

Reclamă

După meciul, Dennis Man a ajuns la 8 goluri și 3 pase decisive în cele 11 meciuri jucate, până în momentul de față, în toate competițiile și este într-o formă uluitoare. Pentru jucătorul cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, urmează duelul cu Lecco, de pe data de 12 noiembrie.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Italienii notează că Man se află într-o perioadă magică la Parma şi în mod inevitabil, va atrage atenţia şi altor echipe. Aceştia susţin că oficialii „cruciaţilor” trebuie să-i prelungească contractul românului, în cazul în care nu vor vrea să-l vândă pe acesta, la finalul sezonului.

De asemenea, Dennis Man este la un pas să depăşească recordul de goluri marcate de Adrian Mutu la Parma. Într-un singur sezon, între 2002 şi 2003, Mutu marca nu mai puţin de 22 de goluri pentru Parma.

Reclamă 4 / 0/3

„Acest moment magic va declanșa inevitabil interesul pe piață din partea altor echipe, din Italia și din străinătate. Dacă, pe de o parte, Parma nu intenționează absolut să-l vândă pe Man, trebuie amintit că angajamentul internaționalul român va expira în iunie 2025.

Mai este mai mult de un an și jumătate, acest lucru este clar, dar este rezonabil să ne gândim că Parma poate și vrea să joace în avans: altfel vara viitoare s-ar putea dovedi a fi foarte fierbinte pentru Man, cu doar un an până la expirarea contractului”, au scris cei de la parmalive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și