Închide meniul

Dennis Man ar putea pleca de la Parma: „Se anunţă o vară fierbinte!” Oficialii clubului, sfătuiţi să ia măsuri de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 11:02

Reclamă
Dennis Man ar putea pleca de la Parma: „Se anunţă o vară fierbinte! Oficialii clubului, sfătuiţi să ia măsuri de urgenţă

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Dennis Man în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man ar putea pleca de la Parma la finalul sezonului. Presa din Italia anunţă că internaţionalul român urmează să fie la mare căutare în vară, şi oficialii clubului sunt sfătuiţi să ia măsuri de urgenţă şi să-i prelungească contractul lui Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man mai are contract cu Parma până în vara lui 2025. Acesta traversează un sezon de vis în Serie B, competiţie care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Italienii notează că Man se află într-o perioadă magică la Parma şi în mod inevitabil, va atrage atenţia şi altor echipe. Aceştia susţin că oficialii „cruciaţilor” trebuie să-i prelungească contractul românului, în cazul în care nu vor vrea să-l vândă pe acesta, la finalul sezonului.

De asemenea, Dennis Man este la un pas să depăşească recordul de goluri marcate de Adrian Mutu la Parma. Într-un singur sezon, între 2002 şi 2003, Mutu marca nu mai puţin de 22 de goluri pentru Parma.

Man are în acest moment 18 goluri marcate la Parma, din ianuarie 2021, de când a fost transferat de la FCSB.

Reclamă

„Acest moment magic va declanșa inevitabil interesul pe piață din partea altor echipe, din Italia și din străinătate. Dacă, pe de o parte, Parma nu intenționează absolut să-l vândă pe Man, trebuie amintit că angajamentul internaționalul român va expira în iunie 2025.

Mai este mai mult de un an și jumătate, acest lucru este clar, dar este rezonabil să ne gândim că Parma poate și vrea să joace în avans: altfel vara viitoare s-ar putea dovedi a fi foarte fierbinte pentru Man, cu doar un an până la expirarea contractului.

Pe scurt, ni se pare că este momentul perfect să ne gândim la o reînnoire a contractului atacantului, care în următoarele luni ar putea deveni jucătorul român cu cele mai multe goluri din istoria Parmei, în condițiile în care Adrian Mutu are acum doar 4 goluri avans.

Reclamă 4 / 0/3

Important este să nu riști să pierzi un astfel de atu. Ar fi o adevărată rușine, se bucură din plin de cel mai bun moment al său de când joacă în Italia”, au notat italienii de la parmalive.com.

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man

Un antrenor din Italia îl elogiază pe Dennis Man după ultimele evoluţii în tricoul Parmei. Massimo Paci (45 de ani), care a evoluat la Parma în perioada în care era jucător, e impresionat de internaţionalul român.

Man traversează o perioadă excelentă la Parma, marcând trei goluri în ultimele două meciuri. În victoria cu Ascoli, din deplasare, cu 3-1, Man a marcat de două ori, iar în victoria cu Lecce, din Cupă, românul a înscris din penalty în prelungirile partidei.

Am văzut atât meciul din Cupa Italiei, cât și cel din campionat și pot spune că Parma este foarte puternică. Se vede că există un proiect început sezonul trcut. Jucătorii sunt foarte bine antrenați și mult mai bine organizați. Poate că apărarea mai trebuie îmbunătățită, dar Parma e perfectă în rest.

Dennis Man este un jucător fundamental, un jucător foarte important. În acest sezon se descurcă foarte bine în momentele în care nu are mingea și se retrage excelent pe faza defensivă. E genul de jucător care îți câștigă meciuri, iar acum a reușit să își găsească și constanța. Cu calitatea lui poate pune orice fundaș lateral în dificultate. Dacă va continua la fel se poate descurca bine și în Serie A”, a declarat Massimo Paci, citat de parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și