Închide meniul

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1!

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 18:10

Reclamă
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1!

Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Mihăilă, criticat dur

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia Images

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1! Dennis Man a marcat golul victoriei, în timp ce Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Parma ocupă locul 5 în Serie B, cu 51 de puncte obținute după 34 de meciuri jucate.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1

Dennis Man a marcat golul victoriei, pentru Parma, în fața celor de la Cagliari. Internaţionalul român a trecut de 3 adversari şi a înscris cu un şut sub bară. Celălalt român al „cruciaților”, Valentin Mihăilă, a ratat un penalty, în prelungirile reprizei secunde, după o execuție slabă, portarul reușind să pareze mingea.

Site-ul de specialitate sofascore.ro i-a oferit nota 7.3 lui Dennis Man, fiind cea mai mare notă din echipa lui Parma. Un singur jucător a mai primit acest calificativ, fundașul Cristian Ansaldi.

La polul opus, Valentin Mihăilă a fost notat cu 6.5, cea mai mică notă din echipa „cruciaților”. Alți trei jucători au primit această notă: Alessandro Circati, Elias Cobbaut și Adrian Benedyczak.

Reclamă

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Recent, Dennis Man a fost lăudat de antrenorul Parmei, Fabio Pecchia.

Pentru mine, asta face parte din profesia noastră (n.r. a antrenorilor). Acum trebuie să menținem impulsul jucătorilor. Sunt momente când jucătorii traversează o formă extraordinară și momente în care toate acestea par să dispară.

Eu continui să am încredere în Dennis, pentru că îl văd cum lucrează în fiecare zi. Mai presus de toate, așteaptă și speră să poată face ceva diferit. Avem încredere în toată lumea și avem nevoie de toată lumea”, a declarat Fabio Pecchia, pentru Parma Live.

Reclamă 4 / 0/3

Publicaţia italiană îl criticase dur pe mijlocaşul român

De cealaltă parte, Parma Live scria că Dennis Man nu e interesat să facă saltul pe care toată lumea îl aştepta de la el.

Serie B a început să devină un campionat «murdar», iar calitatea contează mai puțin dacă nu ești în stare să egalezi răutatea adversarilor tăi. Aici, însă, jucătorii Parmei nu par să fi înțeles că despre asta este vorba.

Este vorba despre Dennis Man, un băiat care ar avea toate motivele să facă diferența în campionat, dar care pare că nu este interesat să facă saltul așteptat. În ultimul meci a fost din nou rezervă. În loc să «mânânce iarba», a greșit tot ce se putea greși și a intrat în teren cu superficialitate și aproape apatic. Cu o atitudine similară, Man va reuși cu greu să-și găsească un loc în primul 11.

Pentru a recupera teren în viziunea lui Pecchia (n.r. antrenorul Parmei), românul ar face bine să urmeze exemplul lui Camara, un jucător care poate că are mai puțină calitate, dar care arătă o foame care îi permite să aibă realizări și să își ajute coechipierii”, a scris Parma Live despre Dennis Man.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și