Închide meniul

Dennis Man, analizat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Parma! Motivul pentru care nu se impune în Serie B: „Nu este interesat să facă saltul!”

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 18:43

Reclamă
Dennis Man, analizat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Parma! Motivul pentru care nu se impune în Serie B: „Nu este interesat să facă saltul!

Dennis Man, gol superb în Cremonese - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a fost analizat în presa din Italia, după evoluţiile din acest sezon de la Parma. Jurnaliştii din Peninsulă au găsit motivul pentru care internaţionalul român nu se impune la trupa de Serie B. Aceştia notează faptul că fostul mijlocaş de la FCSB are o atitudine superficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B, campionatul în care evoluează 11 români, pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Dennis Man, analizat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Parma

Jurnaliştii din Italia l-au criticat pe Dennis Man pentru modul în care abordează partidele. Italienii aşteptau mai multe de la internaţionalul român,  în acest sezon, însă sunt de părere că acesta nu este „interesat să facă saltul” şi să devină un jucător indispensabil în trupa lui Fabio Pecchia.

De asemenea, presa din Peninsulă mai notează faptul că Dennis Man posedă foarte multe calităţi, însă nu reuşeşte să-şi găsească locul în primul 11 al Parmei din cauza atitudinii.

„Serie B a început să devină un campionat ‘murdar’, iar calitatea contează mai puțin dacă nu ești în stare să egalezi răutatea adversarilor tăi. Aici, însă, jucătorii Parmei nu par să fi înțeles că despre asta este vorba. Mă refer la Dennis Man, un băiat care ar avea toate motivele să facă diferența în campionat, dar care pare că nu este interesat să facă saltul așteptat.

Reclamă

În ultimul meci a fost din nou rezervă. În loc ‘să mânânce iarba’, a greșit tot ce se putea greși și a intrat în teren cu superficialitate și aproape apatic.

Cu o atitudine similară, Man va reuși cu greu să-și găsească un loc în primul 11. Pentru a recupera teren în viziunea lui Pecchia, românul ar face bine să urmeze exemplul lui Camara, un jucător care poate că are mai puțină calitate, dar care arătă o foame care îi permite să aibă realizări și să își ajute coechipierii”, notează italienii de la parmalive.com.

Dennis Man este dorit de o echipă din Serie A. Ce sumă cere Parma în schimbul românului

Dennis Man este dorit de o echipă din Serie A. Parma, care l-a transferat în ianuarie 2021 de la FCSB, i-a stabilit preţul lui Man.

Reclamă 4 / 0/3

Bologna, echipă aflată pe locul 8 în Serie A, vrea să îl transfere pe Dennis Man. Parma cere pe mijlocaşul român 11 milioane de euro. Este exact suma pe care a plătit-o în 2021 Parma pentru a-l transfera pe Man de la FCSB. Gigi Becali a cerut însă, pe lângă cele 11 milioane, alte două ca bonusuri.

Bologna ar dori să îl transfere pe Dennis Man în vară, potrivit digisport.ro. Sursa citată notează că formaţia din Serie A a negociat şi în iarnă cu Parma pentru Man, dar atunci nu s-a ajuns la o înţelegere. Şi Galatasaray este pe urmele lui Dennis Man.

Dennis Man a ajuns să valoreze doar 4 milioane de euro, față de 11 milioane de euro cât avea cotă cu doi ani în urmă. În acest sezon, internaţionalul român a bifat 24 de meciuri la Parma, reuşind să marcheze patru goluri, şi să ofere două asisst-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și