Închide meniul

Ce note au primit „tricolorii”, după Pisa – Palermo 1-1! Nedelcearu, peste Moruţan şi Marin, în meciul care a fost exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 18:44

Ce note au primit „tricolorii, după Pisa – Palermo 1-1! Nedelcearu, peste Moruţan şi Marin, în meciul care a fost exclusiv în AntenaPLAY

Ce note au primit Nedelcearu, Moruţan şi Marin, după Pisa-Palermo, meci care a fosz exclusiv în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu, în partida dintre Pisa şi Palermo/ Profimedia

S-a aflat ce note au primit Ionuţ Nedelcearu, Olimpiu Moruţan şi Marius Marin, după partida dintre Pisa şi Palermo 1-1, partidă care a fost exclusiv pe AntenaPLAY! Fundaşul a primit cea mai mare notă dintre cei trei „tricolori” care s-au aflat pe teren la partida din ultima rundă de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pisa şi Palermo au oferit un meci spectaculos, care s-a putut vedea doar în exclusivitate pe AntenaPLAY! Golurile remizei au fost marcate de Di Mariano, respectiv Sibilli.

Ce note au primit Nedelcearu, Moruţan şi Marin, după Pisa – Palermo 1-1, meci care a fost exclusiv în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu a primit nota şapte, după evoluţia din partida cu Pisa, anunţă sofascore.ro. Fundaşul român de 26 de ani a fost integralist pentru Palermo.

Pe de altă parte, ceilalţi doi români implicaţi în partida de Serie B, Marius Marin şi Olimpiu Moruţan, au fost notaţi cu 6,8, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Marius Marin a oferit şi o pasă decisivă în partida dintre Pisa şi Palermo. Mijlocaşul român de 24 de ani a fost şi el integralist, iar assist-ul l-a oferit în minutul 86, la execuţia superbă a lui Sibilli.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a început meciul ca rezervă, însă a intrat pe teren în minutul 55, atunci când l-a înlocuit pe Torregrossa.

După rezultatul din meciul direct, Pisa a acumulat 42 de puncte, în timp ce Palermo ajuns la 38 de puncte, ambele luptându-se pentru un loc care asigură prezenţa la barajul pentru accederea în Serie A.

Gol extraterestru în Pisa – Palermo 1-1

S-a marcat un gol extraterestru în meciul Pisa – Palermo 1-1, care s-a văzut în exclusivitate în AntenaPLAY! Meciul dintre românii Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Ionuț Nedelcearu a adus o execuție de geniu.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa s-a văzut condusă la pauză de Palermo, dar s-a salvat cu cinci minute înainte de final, grație unei execuții de geniu a lui Giuseppe Sibilli.

Sibilli a prins un voleu cu stângul de la marginea careului care s-a oprit direct în vinclul porții adverse.

Mirko Pigliacelli, fostul portar al Universității Craiova, care în prezent e titular incontestabil la Palermo, n-a avut nicio șansă în fața șutului lui Giuseppe Sibilli.

Până la golul lui Sibilli, Palermo a fost echipa care a controlat jocul, în special în prima repriză. Di Mariano a deschis scorul, cu o „scăriță” superbă peste portarul celor de la Pisa, în minutul 38.

Tot în prima parte, sicilienii au ratat și o lovitură de la 11 metri. Nicolas, goalkeeper-ul de la Pisa, a apărat șutul trimis pe centrul porții de Brunori.

S-a terminat 1-1 duelul dintre Pisa și Palermo. Marius Marin și Ionuț Nedelcearu au fost integraliști pentru echipele lor, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost introdus în repriza secundă. Adrian Rus a rămas pe bancă tot meciul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și