Închide meniul

Ce note le-au dat italienii lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan după „derby-ul românilor” Parma – Pisa 0-1!

Cosmin Olteanu Publicat: 1 martie 2023, 10:02

Reclamă
Ce note le-au dat italienii lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan după derby-ul românilor” Parma – Pisa 0-1!

Dennis Man și Olimpiu Moruțan / Profimedia

Ce note le-au dat italienii lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan după „derby-ul românilor” Parma – Pisa 0-1! Unicul gol al partidei, care a contat pentru etapa a 27-a din Serie B, a fost marcat de Idrissa Toure, în minutul 82.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Parma ocupă locul 7 din Serie B, cu 37 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Pisa se află pe locul 5, cu 41 de puncte.

Ce note le-au dat italienii lui Dennis Man și Olimpiu Moruțan după „derby-ul românilor” Parma – Pisa 0-1

Atât Dennis Man, cât și Olimpiu Moruțan, au fost titulari în partida dintre Parma și Pisa. Niciunul nu a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj, însă câștig de cauză a avut echipa lui Moruțan, Pisa, care s-a impus cu 1-0.

Italienii de la parmalive.com i-au acordat nota 6 lui Dennis Man, considerând că evoluția, din meciul cu Pisa, a fost una pozitivă, în general.

„Recuperat in extremis după accidentarea suferită al Frosinone, românul a avut, în general, o evoluție pozitivă, dar este din nou evanescent și nu reușește să aibă impact. Niște driblinguri frumoase și câteva idei bune. El poate face mai multe și este de așteptat”, au scris cei de la parmalive.com

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, Olimpiu Moruțan a primit nota 5.5. Italienii au remarcat faptul că internaționalul român nu a reușit să intre în joc și să își facă simțită prezența.

„S-a așteptat ceva mai mult din partea lui, mai ales după meciul cu Perugia. În schimb, talentul lui poate fi întrezărit ocazional și nu reușește niciodată să intre în joc și să facă diferența”, a mai scris sursa citată.

Pentru Pisa, a evoluat și Adrian Rus. Însă fundașul român nu a fost notat, deoarece a primit prea puțin timp de joc, fiind introdus în minutul 87.

Reclamă

Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin, incluși în echipa ideală a etapei din Serie B

Evoluțiile foarte bune ale lui Olimpiu Moruțan și Radu Drăgușin i-au făcut pe italieni să îi includă în echipa ideală a etapei a 26-a din Serie B. Cei doi internaționali români au fost titulari la echipele lor, Pisa, respectiv Genoa.

Olimpiu Moruțan a marcat un gol în victoria celor de la Pisa din meciul cu Perugia, scor 2-1. De cealaltă parte, Radu Drăgușin a deschis scorul în partida Genoa – Spal, 3-0.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Astăzi, partida Cagliari – Genoa va putea fi urmărită LIVE, în AntenaPLAY, de la ora 21:30. Genoa are în componență trei jucători români: Radu Drăgușin, Denis Drăguș și George Pușcaș.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

Farul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). „Regele” are nevoie de puncte „ca de aer”. „Câinii” atacă podiumul Ligii 1. Echipele de start

20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

19:24

Marius Şumudică a spus motivul pentru care nu a văzut victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesajul pe care l-a transmis echipei lui Becali

19:17

Ce coincidenţă! Jannik Sinner şi Aryna Sabalenka, sezoane în oglindă în 2024. Ce au în comun cei doi mari campioni

18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și